Burada yazılanları yapmaya çalıştım maalesef olmadı.Bu konuya bakın.
OpenCore İle Hackintosh Cihazlarda Uyku Problemlerini Düzeltme - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Sisteminizi açabilen bie EFI her zaman yedeğinizde olsun.
Hackintool ile güç sekmesinin ekran görselini paylaşın lütfen.
Uyku modundan çıkmayı engelleyen bir şey var ama henüz bulamadım.Hackintool ile baktığımızda güç sorunu görünmüyor.
Uyku sorunları yaygın olarak cihazınızdaki bütün donanımları veya yaptığınız bütün hackintosh süreçlerini kapsayabilir. Bu sorunu anlamak için paylaştığım klavuzdaki adımları sırasıyla takıp etmeniz gerekiyor. Daraltarak, ne yaptığınız anlayarak ve her zaman yedekte sistemi boot edebilir bir usb bellek bulundurarak ilerlemelisiniz.
Maalesef benim biosta bu menüler yok.Advanced-->Onboard Devices Configuration-->Serial Port Configuration-->Serial Port-->Disabled denediniz mi?
Bunu yaptım olmadı.Config dosyanda NVRAM altındaki Boot args bölümüne aşağıdaki girdiyi ekleyip NVram RESET yaparak deneyebilir misin?
darkwake=0
-no_compat_check çıkardım.swd_panic=1 boot komutuyla başlatmayı deneyin. Gerçi uykuya geçmenin yeniden başlatmayla sonuçlandığı sorunu geçersiz kılıyor ama denemekte yarar var.
Uyku sırasında çekirdek paniği için keepsyms=1 kullanılabilir.
Bazı durumlarda farklı/doğru SMBios sorunu çözebilir.
Bu arada -no_compat_check ihtiyacınız yok.
Bir başka neden de eksik ya da hatalı dahili grafik yaması olabilir.
Bunu yaptım olmadı.SSDT-GPRW.aml dosyasını siz mi düzenlediniz?
Bu dosyayı kaldırıp deneyin. NVRam reset ile.
sonundaki değeri değiştirerek 0 dan 10 a kadar deneyebilirsiniz. Bende 3 te çalışmıştı. @NodeBunu yaptım olmadı.
UsbPort.kext kullanıyorsunuz. Kendi sisteminize göre özellikle Sonoma için Usb haritasını yeniden çıkarmanız gerekir diye düşünüyorum. Uyku sorununun başta gelen nedenlerinden biridir.Bunu yaptım olmadı.
EFI dosyasını bu konudaki arkadaştan almıştım. Venturada kullandığım EFI Sonomada da çalıştı.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.