Uyumluluk

berkekirbass

APPRENTICE
4 Kas 2021
9
1
21
Arkadaşlar Normal bir Mac cihazım var. Ekstradan masaüstü bilgisayarımda kullanmak istiyorum. Öncedende yapmışlığım var. Sistemim tamamıyla uyumlumu bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

BootLoader
Opencore
Laptop Modeli
Hp AIO
Anakart Modeli
HAWAİİ 82DD
İşlemci Modeli
i5 7200U
Grafik Kartı
920MX & HD Graphics 620
Ses Kartı Modeli
ALC 256 (sanırım)
Ağ Aygıtları
RTL8821CE & Asus N10 USB Wifi
Disk ve RAM
500Gb SSD & 1TB Hdd & 12GB DDR4 Ram
K

kleyn

Guest
Arkadaşlar Normal bir Mac cihazım var. Ekstradan masaüstü bilgisayarımda kullanmak istiyorum. Öncedende yapmışlığım var. Sistemim tamamıyla uyumlumu bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Anakart hakkında bilgi sahibi değilim ama kurulabilir. IGPU ile N10 USB wifi çalışır . Ethernet de çalışır. Bios ayarlarına bağlıda hp sistemlerde. Öncellikle unutmayın : Kernel/Quriks kısmında Lapic kernelpanic ayarını enable yapın ve UEFI quirksdede UnblockFsConnect i enable yapın .(configde.)

berkekirbass

APPRENTICE
4 Kas 2021
9
1
21
Önceden kurmuşluğum var hocam sıkıntı çıkarmadı. Şeyi sorucam hocam bu dsdt yamalarını felan becerememiştim zamanında ekran kartını vs kapatmak için düzgün bir rehber varmıdır. Yabancı olması sıkıntı olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BootLoader
Opencore
Laptop Modeli
Hp AIO
Anakart Modeli
HAWAİİ 82DD
İşlemci Modeli
i5 7200U
Grafik Kartı
920MX & HD Graphics 620
Ses Kartı Modeli
ALC 256 (sanırım)
Ağ Aygıtları
RTL8821CE & Asus N10 USB Wifi
Disk ve RAM
500Gb SSD & 1TB Hdd & 12GB DDR4 Ram
K

kleyn

Guest
Önceden kurmuşluğum var hocam sıkıntı çıkarmadı. Şeyi sorucam hocam bu dsdt yamalarını felan becerememiştim zamanında ekran kartını vs kapatmak için düzgün bir rehber varmıdır. Yabancı olması sıkıntı olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu deneyin

Ekli dosyalar

Moderatörün son düzenlenenleri:
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler