Merhaba, uzun süredir kullandığım aktif bilgisayarlara macos kurup son sistemlerine güncelledim ufak tefek pürüzler dışında genelde forumdan yardım alarak rahatça kullanabiliyordum, fakat daha önce ekran kartını bu kadar giriş seviyesinde tanıtamama sorunu yaşamamıştım... i5 9400 işlemcisi olan ve harici ekran kartı olmayan bir kasada bugün yusufklncc' nin yaptığı paylaşımdaki imaj ile kurulum yaptım ve sorunsuz ilerledim. ig-platform-id değerini varsayılan olarak (kurulumdaki configte olduğu gibi) 12345678 bıraktığımda ekran alıntısındaki gibi UHD 630 görüyor lakin 7MB gözüktüğü için çok takılarak çalışıyor. Dolayısıyla hackintool ile yama yaptım bugün tüm gün boyunca, işlemci modelini coffee lake seçerek listedeki tüm mobil ve desktop id ler ile denemek yaptım fakat normal çalışan bir sonuç alamadım. Bazı platform id lerde kernel panic alarak restart oldu sistem, bazı id lerde schedular throttle cap = 100ms satırından ileriye gidemedim. (Monitör çıkışı display port ve dvi var sadece, her ikisinde de durum aynı)
Acaba hatalı yaptığım bir şey mi var yada önerebileceğiniz bir çözümünüz var mı?
Acaba hatalı yaptığım bir şey mi var yada önerebileceğiniz bir çözümünüz var mı?
Ekli dosyalar
-
201.7 KB Görüntüleme: 375