Merhabalar. Sistem özelliklerim imzamki gibidir. İndirmiş olduğum Efı klasörünün içindeki config/desktop/amd/b450/Desktop - Ryzen ve Threadripper 6 Core.plist dosyasını usb bellekte ki efı/OC içine atıp ismini config.plist olarak değiştirdim. Gerekli bıos ayarlarınıda yaptım. Çoook uzun zaman önce bu sistem de high sierra ve üst sürümünü kurup kullanmıştım. Ve aklımda kalan en önemli bıos ayarı da amd ıommu ve secure boot ayarlarını disable yapmamdı. Tekrar aynı ayarları kapattım rehberdeki adımları izleyerek de gereken ayarları devre dışı bıraktım ve açılması gereken ayarları da açtım. Fakat boot ekranından install ventura dediğim de rsimdeki yazılardan başka ilerleme yok yani dakikalarca aynı ekranda kalıyor. Nasıl aşabilirim ?
@yusufklncc hocam buradamısınız ?
Not; Daha önce forumda @montezuma hocamızın icloud servisleriyle alakalı bir konusunda paylaşmış olduğu config.plist dosyalarını profilimdeki içerikleriniz kısmından buldum. O Config.plist ile de deneme yaptım ama maalesef başarız şuanda. Anlayamadığım bir yerde birşeyler eksik ya bu ventura ile alakalı yada config.plist dosyasıyla alakalı. Anlayamadım doğrusu bu işelemci için veya da abakart için efı dosyalarını aratıyorum githubda önceden paylaşılmış efi ler var, denediğimde kurulum ekranına gelemiyorum. Burayı aşarsam gerisini halledeceğim bir şekilde ama daha kurulumu yapamıyorum
@yusufklncc @mehmetyuksel
@yusufklncc hocam buradamısınız ?
Not; Daha önce forumda @montezuma hocamızın icloud servisleriyle alakalı bir konusunda paylaşmış olduğu config.plist dosyalarını profilimdeki içerikleriniz kısmından buldum. O Config.plist ile de deneme yaptım ama maalesef başarız şuanda. Anlayamadığım bir yerde birşeyler eksik ya bu ventura ile alakalı yada config.plist dosyasıyla alakalı. Anlayamadım doğrusu bu işelemci için veya da abakart için efı dosyalarını aratıyorum githubda önceden paylaşılmış efi ler var, denediğimde kurulum ekranına gelemiyorum. Burayı aşarsam gerisini halledeceğim bir şekilde ama daha kurulumu yapamıyorum
@yusufklncc @mehmetyuksel
Son düzenleme:
- BootLoader
- open core 0.8.5
- Anakart Modeli
- MSI TOMAHAWK MAX
- İşlemci Modeli
- AMD RYZEN 5 3600
- Grafik Kartı
- MSI RX 580 8GB
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC892
- Ağ Aygıtları
- RTL811/8168/8411 PCI Express Gİgabit Ethernet Controller
- Disk ve RAM
- Samsung 970 evo m2 SSD (Windows 10) - Kingston SSD (240 GB MacOS)- 1TB Hard Disk