Ventura usb wifi adaptör driver kurulamıyor

dablin

APPRENTICE
13 Eki 2020
16
4
21
Merhaba arkadaşlar ventura kurulumunu başarılı bir şekilde yaptım ama daha önce catalina ve mojave sistemlerde kullandığım usb wifi adaptörümün driverını kuramıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

kullandığım wifi adaptör
Ekran Resmi 2023-06-25 11.54.02.png

muhal

APPRENTICE
29 Ocak 2020
72
55
51
Catelina ve mojave 32 bit idi. Bigsur dan sonrası 64 bit. Muhtemelen yazılım uyumsuzluğu vardır. Ürünün internet sitesinde yeni sürücüsünü bulup deneyebilirsin.

BootLoader
t
Laptop Modeli
t
Anakart Modeli
t
İşlemci Modeli
t
Grafik Kartı
t
Ses Kartı Modeli
t
Ağ Aygıtları
t
Disk ve RAM
t

dablin

APPRENTICE
13 Eki 2020
16
4
21
Catelina ve mojave 32 bit idi. Bigsur dan sonrası 64 bit. Muhtemelen yazılım uyumsuzluğu vardır. Ürünün internet sitesinde yeni sürücüsünü bulup deneyebilirsin.
Cevabınız için teşekkürler eski sürümleri kurmak isteğimde zaten bu sürümle uyumlu değil diye hata veriyor sürümle uyumlu driverda da yukarıdaki hatayı alıyorum
Ekran Resmi 2023-06-25 13.24.48.png

Cevabınız için teşekkürler eski sürümleri kurmak isteğimde zaten bu sürümle uyumlu değil diye hata veriyor sürümle uyumlu driverda da yukarıdaki hatayı alıyorum
Ekran Resmi 2023-06-25 13.24.48.png
Bu şekilde çözüldü

Son düzenleme:
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler