S
Maalesef..Ekran kartı bölümünde 128mb'tı aşamayız dimi hiç bir şekilde ?
Tekrar çalıştırdım ve bekleme esnasında HDD ikonu duruyor öyle bekliyor. Rehberdeki tüm adımları doğru olarak yaptım ama sonuç yine aynı.Bu bekleme esnasında sanal HDD ikonu çalışmaya devam ediyor mu? Ek olarak sağ altta Right kontrol ile VM resetleyip tekrar açmayı dene. Ve rehberdeki doğru olarak uyguladığına emin ol.
Bu sorun ile ilgili alınan hata için araştırma yapınca sadece Niresh'in hazırladığı Yosemites sanal imaj dosyasında böyle hata olduğunu gördüm. Cloud Network: Solution for '2 minutes left' problem on Mac OS X Hackintosh Yosemite Zone 10.10.2 on Virtual boxTekrar çalıştırdım ve bekleme esnasında HDD ikonu duruyor öyle bekliyor. Rehberdeki tüm adımları doğru olarak yaptım ama sonuç yine aynı.
Kolay gelsin.Tabiki de Vmwareyi inidirip dener deneyimlerimi paylaşırım. Yalnız şuan isteyim XD çaktırmayın mesai saatinde kaçamak yapıyorum.Laptop evde aksama dener sonucu buradan paylaşırım.
Biostan sanallaştırma teknolojisini acarsan 64bit olanlar o zaman görünüyor biosu kontrol etVirtualBox ile kurulum yaptığım da bu şekilde çıkıyor. Sürüm kısmının altında El Captain yerine Snow Leopard 32-Bit çıkmakta.
Kolay gelsin/QUOTE] ederim üstad simdi sizin paylaştığınız vmare ile macos kurulumu rehberindeki adımları tamamladım şuan kurulumu baslattim sonucu buradan paylasirim
bu kodları uygula tekrar dene.
Sağol üstad sizin paylaştığınız vmare ile macos kurulumu rehberindeki adımları tamamladım kurulum tamam dediğiniz gibi sorun virtualbox da sanırım. sanal PC de olsa macOS Sierra deneme fırsatım oldu emeğinize sağlıkKolay gelsin.![]()
Evet bende vmware ile kurdum sorunsuz çalışıyor.VB de sorun var gibi, VMware ile sanal kurulum yaptım.
Harika bir sistem benim masaüstünde El Capitan kurulu tam uyumlu çalışıyor, inan windowsu hiç aramıyorum. İmkanım olursa birde apple PC alcam.İzlenim olarak iPhone telefonun Bilgisayar üzerine uyarlanmış hali.![]()
Vmware ile sorunsuz kurdum. Sadece sistem biraz yavaş ve FaceTime, iCloud gibi uygulamalar kullanılmıyor. App Store sorunsuz çalışıyor.VirtualBox güncel Sierra ile kurulması zor. Tavsiyem VMware ile denemen.
VMware ile MacOs Sierra Kurulum | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Mac os kurarken ramin minimum 2 gb olması gerek ben hep 2500 mb yapıyorum sebebi omacOS kurmak istediğim HP G4 250 laptopuma wifi kartı desteği olmadığı için direk laptopa kurmak yerine virtaulbox ile sanal yapmak istiyorum. Dediğiniz her adımı yaptım , ancak direk hoş geldiniz ekranı gelmiyor normal kurulum ekranı geliyor , disk izlencesinden disk formatlayıp kurulum yapmıyorum ancak kurulum sırasında sonlara doğru Yaklaşık 3 dakika kaldı diyor ve burada saatlerce bekliyor sistemde donma falan yok sadece kurulum tamamlanmıyor daha önce böyle bir şeyle karşılanmadım.Ekli dosyayı görüntüle 757
Sanallaştırmanın açık olup olmadığını windowsta kontrol etmek için;Bulamadım o ayarı. USB BIOS Legacy Support ayarı var biosta enable olarak ayarlı o da. Bu olabilir mi acaba
Ben settings kısmında sanal makineye 4 processor atadığımda bunun gibi bir ekranda kaldı. 1 processor seçip yeniden denediğimde yükleme ekranına ulaştım. Donanım uyumu yakalayana kadar ayarları değiştirip değiştirip denemek gerekiyor.Rehberi adım adım uyguladım ama bir türlü kurulum ekranına gelmiyor. Böyle kalıyor:Ekli dosyayı görüntüle 2538
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.