VMware catalina kurulumu disk utility kısmında takılma.

TechMac6

APPRENTICE
14 Kas 2019
6
0
1
Merhabalar.
"VMware ile MacOS Catalina Kurulum Rehberi"
rehberini eksiksiz şekilde devam ettirirken disk utility kısmanda Mac OS Extented olarak formatlıyorum fakat kuruluma geçmiyor. Yardımcı olur musunuz ?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Aldığın hata nedir? Kuruluma geçmiyor demek yeterli değil. Ayrıca sistem bilgilerini de paylaşmalısın.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

TechMac6

APPRENTICE
14 Kas 2019
6
0
1
Mac OS Extented olarak formatladım. Sonra Restore edip Install macOS Catalina diyerek 40 GB ayırdığım yere yükledim belki bir sonuç elde ederim diye. Pek bilgim yok malesef şimdiden teşekkür ederim :)

Ekli dosyalar

• 4.3 KB Görüntüleme: 303
  • 5.7 KB Görüntüleme: 321
  • 51.1 KB Görüntüleme: 328

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
NECVM diski seçip formatlayıp tekrar dene. Yine hata alırsan hatanın ne olduğu ile ilgili ekran görüntüsü paylaş. Bu arada anakartın modeli nedir? Zira gördüğüm kadarıyla normal kurulum için çok uyumlu bir sistemin var. Sanal sisteme gerek kalmayabilir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

TechMac6

APPRENTICE
14 Kas 2019
6
0
1
NECVM diski formatlanmıyor galiba. Seçeneklerde Erase seçeneği çıkmıyor. bundan bir süre önce sanal olmayan yöntemle bilen biriyle birlikte direk Mojave kurmaya çalışmıştım. SSD'de mac için yer ayırmaya çalışırken SSD'yi yaktık masraf çıktı başıma sonra vazgeçmiştim. Şimdi Jailbreak sadece Mac'e çıkınca bari sanal olarak yapmaya çalışayım belki olur dedim. Şuan herhangi bir diski formatladığımda rehberdeki gibi kuruluma geçmiyor malesef.

Sin0w

JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
19 Eki 2016
579
194
251
NECVM diski formatlanmıyor galiba. Seçeneklerde Erase seçeneği çıkmıyor. bundan bir süre önce sanal olmayan yöntemle bilen biriyle birlikte direk Mojave kurmaya çalışmıştım. SSD'de mac için yer ayırmaya çalışırken SSD'yi yaktık masraf çıktı başıma sonra vazgeçmiştim. Şimdi Jailbreak sadece Mac'e çıkınca bari sanal olarak yapmaya çalışayım belki olur dedim. Şuan herhangi bir diski formatladığımda rehberdeki gibi kuruluma geçmiyor malesef.
Sanal cihazlar da chimerian çalışmıyor, geliştirici bağıra bağıra bunu ilan etti hocam ki kaldığı normal sürümler de bile hata verdiği rapor edenler var. Sisteminiz Hackintosh için uyumlu. Tek HDD'de UEFI MacOS Sierra⎪ Win 10 ⎪Ubuntu Kurulumu Burada ki konuda gerekli her şey mevcut

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Deskopt
Anakart Modeli
MSI B660M-A PRO
İşlemci Modeli
Intel i5-12600K
Grafik Kartı
AMD RX 6900 XT
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC 897
Ağ Aygıtları
REALTEK AC1200
Disk ve RAM
Corsair Dominator 32 GB 3200

TechMac6

APPRENTICE
14 Kas 2019
6
0
1
Tek başıma yapmaya pek cesaretim yok malesef ama göz gezdireceğim. Mojave kurmaya çalıştığımız arkadaş ile neredeyse 3 gün boyunca uğraştık. Benim bilgisayarda çıkan sorunları ilk defa gördüğünü söylemişti ki kendisi 2009 dan belli bu işi yapıyormuş. Benim istediğim hem Windows hemde Mac'i aynı anda kullanabilmek ama aşırı bilgim olmadığından cesaret edemiyoruz tabii :) Teşekkür ederim yinede yardımınız için.

Sin0w

JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
19 Eki 2016
579
194
251
Tek başıma yapmaya pek cesaretim yok malesef ama göz gezdireceğim. Mojave kurmaya çalıştığımız arkadaş ile neredeyse 3 gün boyunca uğraştık. Benim bilgisayarda çıkan sorunları ilk defa gördüğünü söylemişti ki kendisi 2009 dan belli bu işi yapıyormuş. Benim istediğim hem Windows hemde Mac'i aynı anda kullanabilmek ama aşırı bilgim olmadığından cesaret edemiyoruz tabii :) Teşekkür ederim yinede yardımınız için.
Bizler sizlere yardım etmek için buradayız zaten, sizler başlayın bizler de sizlere yardım edelim. Konuları ve anlatılanları dikkatli bir şekil de okuyup uygular iseniz %90 ihtimal ile çok güzel yerlere kadar geleceğiniz den eminim. Geriye takıldığınız yerleri uygun bölüme düzenli bir şekil de konu açtığınız anda bizler de seve seve yardım ederiz.

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Deskopt
Anakart Modeli
MSI B660M-A PRO
İşlemci Modeli
Intel i5-12600K
Grafik Kartı
AMD RX 6900 XT
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC 897