İmzanızdaki laptop için MacBookPro 14.1 ya da 15.1 deneyin.
Fikriniz işe yaradı big sur kuruluydu bir model düşük i7 4780 li modeli denedim şu an için kapatıp açtım yeniden başlattım bluetooth da sorun yok.
Fikriniz işe yaradı big sur kuruluydu bir model düşük i7 4780 li modeli denedim şu an için kapatıp açtım yeniden başlattım bluetooth da sorun yok.
malesef yine aynı sorun oluştu yine görmemeye başladı. Herhalde olmuyacak bu bluetooth işi...
Bluetooth sorunum çözüldü sanırım. Yaptıklarım big surun ilk kurulum sürümüydü big suru son sürüme güncelledim ve hackintool üzerinde kextleri kontrol ettim bazı sürümler eski bazıları mevcutta bulunan sürümden daha yeniydi. Kullanmakta olduğum kextleri ocat kullanarak güncellemiştim. Bu kextleri eşitledim hackintool üzerinde ne istiyorsa onu indirip efi min içine attım şu an sorunsuz şekilde 1 gündür kullanmaktayım.
malesef yine aynı sorun oluştu yine görmemeye başladı. Herhalde olmuyacak bu bluetooth işi...
İmzanızdaki laptop için MacBookPro 14.1 ya da 15.1 deneyin.
Bluetooth sorunum bu sefer çözüldü sanırım. Yaptıklarım; Big surun ilk kurulum sürümüydü direk imaj dan gelen haliydi, big suru son sürüme güncelledim ve hackintool üzerinde kextleri kontrol ettim bazı sürümler eski bazıları mevcutta bulunan sürümden daha yeniydi. Kullanmakta olduğum kextleri ocat kullanarak güncellemiştim. Bu kextleri eşitledim hackintool üzerinde ne istiyorsa onu indirip efi min içine attım şu an sorunsuz şekilde 1 gündür kullanmaktayım.