Windows 10 Mavi ekran Sorunu

asdert66

APPRENTICE
1 Kas 2017
1
0
0
30
Dostlarım beş gündür uğraşıyorum. Nereye girdiysem, ne yaptıysam hiç birşey olmadı. Hala aynı. Kafayı yiyeceğim. Hocam hiç bir şey yapamıyorum. Bir yardım lütfen.

MonitorKafa

APPRENTICE
30 Kas 2017
12
0
0
27
aynı sorundan ben de muzdaripim son 5 gündür yapmadığım şey kalmadı özel olarak yardım edebilecek var mı ? :D

9 Tem 2017
218
62
251
30
Aynı sorunu yaşıyordum. Modifiye edilmiş bir sistem indirdim ve şu an onu kullanıyorum. 1607 sürümüne döndürdü beni ve sorun yok. Windows 10 ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama kime söylesem karşı çıkıyor. Sorun nerede anlamadım.

sgn351

APPRENTICE
29 Kas 2017
17
2
0
35
izmir
windows 10 Build (16299) 1709 sürümünde win32kbase.sys system dosyasındaki bir bug nedeniyle sistem mavi ekran vermektedir microsofta bu sorun iletildi update üzerinden yama dosyasını bekliyoruz ardından windows normalleşecektir çok sık hata alan veya mavi ekranla karşılaşanlar windows 10 (1607) sürümüne şimdilik geçebilirler.

• Like
Tepkiler: ResidentBomb

MonitorKafa

APPRENTICE
30 Kas 2017
12
0
0
27
1703 sürümündeyim ama sürekli mavi ekran hatası alıyorum nvidia sürücümü silince mavi ekran almadım sorun nerdedir acaba kaç defa ddu ile silip temiz kurulum yaptım 388.31 de ve 388.43 de ama olmadı yine 1 hafta oncesıne kadar her şey normaldi

sgn351

APPRENTICE
29 Kas 2017
17
2
0
35
izmir
Nvidia Sürücüsünü Revo Uninstaller Program yardımıyla Bilgisayarınızdan Kladırın ardından sürücüleri ait güvenli modu seçip kayıt (reg) dosyalarını temizleyin ardından nvidanın sitesinden ekran kartınızım modelini seçip en güncel kurulum dosylarını indirip kurun ardından biosu sıfırlayın.

sgn351

APPRENTICE
29 Kas 2017
17
2
0
35
izmir
bilgisayar açılınca ard arda ''del'' tuşuna bas bazı laptoplarda 'F1,F8,'' tuş kombisazyon tuşlarıyla çalışıyor biosa girdikten sonra en son sekmede ''Exit'' Butonu çıkar buraya girdikten sonra load default seçeneğini seçdikten sonra Save And Exit tuşlarına basarak Çıkın.

MonitorKafa

APPRENTICE
30 Kas 2017
12
0
0
27
dediklerinizi harfiyen yaptım bukez de System Service Exception hatası aldım ve geforce Experience programına girerken program siyah ekran verip donuyor

aynı zamanda vide schedular internal erroru daha öncesinde alıyordum az önce bir daha aldım ek olarak ondan önce de bad pool header hatası aldım gerçekten çok fazla mavi ekran hatası alıyorum bunlar chrome girerken yada internette gezinirken oluyor

Driver irql not less or equal : nvlddmkm.sys şimdilik bunlarla karşılaştım yabancı bir forumda intel ve nvidi driverlarının çakışabileceği yazıyordu doğruluk payını bilemiyorum

sgn351

APPRENTICE
29 Kas 2017
17
2
0
35
izmir
ekran kartı ve sürücülerini daha önceden Beta yazılımın kurmadığınızdan emin olun işletim sistemi kurarken üzerine yazma yerine sıfırdan boot ederek kurun Bilgisayarınızın Bios'u Güncelmi ?

MonitorKafa

APPRENTICE
30 Kas 2017
12
0
0
27
sorunun bios sürümünden kaynaklanabileceğini düşündüm ama nasıl indirip kuracağımı bılmıyorum Casper Nirvana kullanıyorum bulması daha zormuş herhalde ama ben sürümünü ve tarihini yazayım size bir de siz bakabilirseniz : Americen Megatrends Inc. C15B.616 18.03.2014

MonitorKafa

APPRENTICE
30 Kas 2017
12
0
0
27
Bilgisayar mı anakart mı

CN-VSM4210X bilgisayarımın modeli bu

SR001339727 bu da seri numarası

sgn351

APPRENTICE
29 Kas 2017
17
2
0
35
izmir
hocam anakartın modelini yazrmısınız vcasper bu ürünü tedarik ve sürücü güncelemelrini kesmiş nakartın modelini yazarsanız buradan uluşmaya çalışalım.

MonitorKafa

APPRENTICE
30 Kas 2017
12
0
0
27
C15B 1.0 versiyonu ; PEGA FAMİLY ; American Megatrends Inc ; C15B.616 bios sürümü regeditte yazanlar bunlar

18.03.2014 tarihli

sgn351

APPRENTICE
29 Kas 2017
17
2
0
35
izmir
hocam vereceğim linkte Bios 702 sürümü mevcut açıklamalrı ile birlikte dosya mevcut çok iyi bilirseniz siz yapın bilmiyorsanız bilien birine yaptırmanızı tavsiye ederim.

bu DOS Dosyası dos sürümü bios tan kurulumu yapılır windows gibi düşünün bot ederek.

C15BPG-DOS-v702.zip - Google Drive

Bu windows sürümü normal windows açıkken komut vererek çalıştırıyorsunuz.

C15BPG-WIN-v702.zip - Google Drive

En sağlıklısı DOS komutu ile güncellenmeledir.
Güncelemeden önce yapması gerekenler

• ME sürümünü güncel tutun.
  • Güncelledikten sonra bios'a girip 702 olduğunu ve 9.0.20.1447 veya daha üstü bir sürüm olduğuna emin olun.
  • F9 yapıp yes deyin.
  • Biosta Security -> Secure Boot Management -> Secure Boot -> Disabled olacak şekilde ayarlayın.
  • Ardından Boot -> CSM - Enabled olarak değiştirip F10 yapıp yes deyin.

MonitorKafa

APPRENTICE
30 Kas 2017
12
0
0
27
Teşekkür Ederim ben dediklerinizi yapıp size geri dönüş yaparım

güncellemeden önceki ayarları yaptım NTFS şeklinde usb yi biçimlendirip içine çıkardım attığınız dosyayı . Bios ekranında hangi kısımdan güncellemeyi gerçekleştirebilirim

biostan Usb ile giriş yapıyorum direk Bilgisayar açılıyor herhangi bir güncelleme ekranı gelmiyor