Windows kurulumundan sonra boot seçeneği kayboldu.

keremalp

APPRENTICE
5 Ocak 2019
14
1
21
Sistemime başarılı bir şekilde Big Sur sürümünü kurdum ve tüm aygıtlarımı tanıttım. Her şey sorunsuz çalışıyordu. Sonra diski bölüp yanına Windows kurulumu gerçekleştirdim. Bu işlemden sonra Opencore'un boot seçeneği kayboldu.
Windows'u MBR olarak kurdum (farkında olmadan) bunun bir etkisi olmuş olabilir mi?

Son düzenleme:
Laptop Modeli
Game Garaj TracerXL 7TN-02
İşlemci Modeli
i7-10750H
Grafik Kartı
RTX3060
Disk ve RAM
512GB M2 SSD & 16GB DDR4
K

kleyn

Guest
Sistemime başarılı bir şekilde Big Sur sürümünü kurdum ve tüm aygıtlarımı tanıttım. Her şey sorunsuz çalışıyordu. Sonra diski bölüp yanına Windows kurulumu gerçekleştirdim. Bu işlemden sonra Opencore'un boot seçeneği kayboldu.
Windows'u MBR olarak kurdum (farkında olmadan) bunun bir etkisi olmuş olabilir mi?
Genelde Windows EFI si opencore a engel oluyor çözümü. Easy uefi le boot girdisi oluşturup açmak opencore u. UEFI Windows Üzerinden EasyUEFI ile Clover/OpenCore Bootloader Tanıtmak - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu Siz burda Opencore.efi yi seçiçeksiniz.

• Like
Tepkiler: keremalp
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler