macOS BigSur Kurmak için opencoreyi seçtiğim zaman beni Big Sur İnstall Sekmesine Götüryor Tıkladığımda Beyaz Yazılar Aşağı İniyor ve Sistem Yeniden Başlıyor
Restartın birden çok nedeni vardır.Sistem Yeniden Başlıyor
dostum inan acemiyim pek anlamıyorum yardımcı olursan sevinirimSistem bilgilerinizi girin. Yardım daha net olacaktır.
Restartın birden çok nedeni vardır.
PRIME H310M-K|Anakart|ASUS TürkiyeSözünü ettiğim o değil. Bakın ekli sayfada anakart modelleri var. Bunların hangisi değilse marka nedir? Örneğin benim anakartım Asus H110M-D Sizinki nedir MSI/Gigabyte/Asus vs.
Rx580 ekran kartı ile Ventura dahil kurulum yapılabilir.
drive.google.com
HDMI Kullanıyorum teşekkür ederim deneyip geliyormBekleyin az sonra bir efi ekliyorum.
Ekli EFI klasörü ile deneyin. Bios ayarlarınızı yeniden gözden geçirin. OpenCore ekranında NVRam reset göreceksiniz. Önce Onu tıklayıp NVRam reset yapın ki yeni efiyi sistem algılayabilsin. Sonrasında kuruluma geçin. Hata alırsanız hata görselini burada paylaşın.
Görüntü için Hdmi kullanın.H310M-K.zip
drive.google.com
drive.google.com
EvetOC : Failed to Load Configuration hatası mı? Tam olarak yazın.
aynı hata denedim10. mesajda eklediğim ile deneyin bakalım aynı hatayı verecek mi.
drive.google.com
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.