Merhabalar.
2 gündür buradan indirmiş olduğum big sur imajını yüklemeye çalışıyorum ama başlıktaki hatayı almaya devam ediyorum.
Kurulum yörüngelerini okudum, videoları izledim, bios vs ayarları olması gerektiği gibi yaptım.
hatayı almaya devam edince neler yaptım?
-2 ayrı usb 2.0 bellek ve 1 adet usb 3.0 ile ayrı ayrı denedim.
-forumda bu hata ile karşılaşanlara söylenildiği gibi, tarihi gerçi çekme yaptım
-Md5 imza kontrolü yaptım
-imajı 3 defa tekrar indirdim
-ağ kablosunu çektim
-imaj içindeki diğer config dosyalarını denedim
-hdmi bağlantıyı çıkardım
kurulum yapılan sistem özellikleri:
kurulumu dahili hdd'ye yapmaya çalışıyorum bunun için de yine 2 ayrı hdd denedim
1.sistem:
i3 81000 +rx 570+ msi h310m pro vd + 16gb ram
2.sistem:
i310100f + Asus Prime H410M-K + gt 1030 + 8 gb ram
diğer konularda smbios ile ilgili söylenenler vardı sadece onu denemedim çok hakim olmadığım için. sizlere sormak istedim.
Belleklerde sorun olduğunu sanmıyorum keza 3 ayrı bellekle çalıştım. Aynı belleklerle windows kurulum yaptım. usblerden linux da çalıştırıyorum.
maalesef bu noktada tıkandım vazgeçmek te istemiyorum. görüş ve yardımlarınıza açığım.
2 gündür buradan indirmiş olduğum big sur imajını yüklemeye çalışıyorum ama başlıktaki hatayı almaya devam ediyorum.
Kurulum yörüngelerini okudum, videoları izledim, bios vs ayarları olması gerektiği gibi yaptım.
hatayı almaya devam edince neler yaptım?
-2 ayrı usb 2.0 bellek ve 1 adet usb 3.0 ile ayrı ayrı denedim.
-forumda bu hata ile karşılaşanlara söylenildiği gibi, tarihi gerçi çekme yaptım
-Md5 imza kontrolü yaptım
-imajı 3 defa tekrar indirdim
-ağ kablosunu çektim
-imaj içindeki diğer config dosyalarını denedim
-hdmi bağlantıyı çıkardım
kurulum yapılan sistem özellikleri:
kurulumu dahili hdd'ye yapmaya çalışıyorum bunun için de yine 2 ayrı hdd denedim
1.sistem:
i3 81000 +rx 570+ msi h310m pro vd + 16gb ram
2.sistem:
i310100f + Asus Prime H410M-K + gt 1030 + 8 gb ram
diğer konularda smbios ile ilgili söylenenler vardı sadece onu denemedim çok hakim olmadığım için. sizlere sormak istedim.
Belleklerde sorun olduğunu sanmıyorum keza 3 ayrı bellekle çalıştım. Aynı belleklerle windows kurulum yaptım. usblerden linux da çalıştırıyorum.
maalesef bu noktada tıkandım vazgeçmek te istemiyorum. görüş ve yardımlarınıza açığım.
Ekli dosyalar
-
142.4 KB Görüntüleme: 359
Son düzenleme: