ÇÖZÜLDÜ AMD FX8350 "End Randomseed" HATASI

Ruksay

APPRENTICE
9 Haz 2019
3
0
0
25
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar forumda ilk konum olucak.

Sistem Özellikleri:
İşlemci: AMD FX8350
Ekran Kartı: Sapphire R9 280X TRI-X
Ram: HyperX 8GB
Anakart :GA-970A-DS3P

Kurulma başlamadan önce imajın içinde olan amdfx config dosyasını seçiyorum. Yükleme ekranında end randomseed hatası alıyorum.

E:\EFI\CLOVER\drivers64UEFI içindeki tüm OsxAptioFixDrv sürücülerini değiştirdim (1,2,3) hepsini denedim hep aynı hatayı aldım.

Hatta bir siteden Clover_Build/drivers64UEFI at master · athlonreg/Clover_Build · GitHub tüm sürücleri indirdim bir klasör oluşturdum olabilecek kombinasyonları da denedim gene bu hatayı geçemiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Hangi imaj ile deneme yapıyorsun sen?

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Başka bir siteden indirmiştim.
İndirdiğin imaj / Clover içinden fx işlemciler için düzenlenmiş config dosyasının ismini "config.plist" olarak değiştirip deneme yap.

Son düzenleme:
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: Ruksay

Ruksay

APPRENTICE
9 Haz 2019
3
0
0
25
Cidden bu kadar olmasını beklememiştim :D. Çok teşekkür ederim şu anlık bir sıkıntı yoktur.

İndirdiğin imaj / Clover içinden fx işlemciler için düzenlenmiş config dosyasının ismini "config.plist" olarak değiştirip deneme yap.
Gene bir sorunla karşılaştım tekrar konu açmam gerekiyor mu?

Sorun fotoğrafta olduğu gibi sürekli devam ediyor 6 tane 2.0 portum var hepsini denememe rağmen hepsinde aynı sonucu alıyorum neredeyse 1.30 saattir bekledim ne takılma ne de başka bir şey sadece böyle yüklemeye devam ediyor.

k7WP6SnsUxjWxnYVuyAuR7M4eJ0XCZyE.png

Lacrimalis

APPRENTICE
28 Tem 2019
16
3
21
Gene bir sorunla karşılaştım tekrar konu açmam gerekiyor mu?

Sorun fotoğrafta olduğu gibi sürekli devam ediyor 6 tane 2.0 portum var hepsini denememe rağmen hepsinde aynı sonucu alıyorum neredeyse 1.30 saattir bekledim ne takılma ne de başka bir şey sadece böyle yüklemeye devam ediyor.
Benzer sorunu bende yaşadım. Fakat internette neredeyse denemediğim şey kalmamasına rağmen bu hatada ilerleme kaydedemedim. Siz bir şeyler bulursanız lütfen bizi de bilgilendirin.

ogulcangoktas60

PADAVAN
2 Nis 2017
140
11
71
26
Benzer sorunu bende yaşadım. Fakat internette neredeyse denemediğim şey kalmamasına rağmen bu hatada ilerleme kaydedemedim. Siz bir şeyler bulursanız lütfen bizi de bilgilendirin.
Muhtamelen buradaki gibi ilerlerseniz kurabilirsiniz fakat kurduktan sonra konunun son kısmındaki gibi benim aldığım hatayı sizde alacak mısınız merak ediyorum. Bu konuda dönüşünüzü bekliyorum.

Lacrimalis

APPRENTICE
28 Tem 2019
16
3
21

Muhtamelen buradaki gibi ilerlerseniz kurabilirsiniz fakat kurduktan sonra konunun son kısmındaki gibi benim aldığım hatayı sizde alacak mısınız merak ediyorum. Bu konuda dönüşünüzü bekliyorum.
Açmış olduğum şu konuda bende aynı sorunu yaşadım, birkaç yabancı forumda da benzer sorunu yaşayanları buldum fakat çözümle ilgili ben de bir gelişme gösteremedim. Bu arada o ekrandaki yazıların birbirine girmesi sorununu Legacy kurulum yaparak çözmüştüm sanırım. Olabildiğince detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştığım konuda yapmış olduğum adımları, karşılaştığım sorunları anlattım. Fakat sözleşme ekranını ben de geçemedim.

ogulcangoktas60

PADAVAN
2 Nis 2017
140
11
71
26
Açmış olduğum şu konuda bende aynı sorunu yaşadım, birkaç yabancı forumda da benzer sorunu yaşayanları buldum fakat çözümle ilgili ben de bir gelişme gösteremedim. Bu arada o ekrandaki yazıların birbirine girmesi sorununu Legacy kurulum yaparak çözmüştüm sanırım. Olabildiğince detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştığım konuda yapmış olduğum adımları, karşılaştığım sorunları anlattım. Fakat sözleşme ekranını ben de geçemedim.
Sanırım sözleşme ekranındaki hatadan sonra @montezuma nın da yapamadığı bazı ciddi uyumsuzluklar var. Kendisinden geri dönüş olmuyor o aşamadan sonra. Kuramayacağız gibi görünüyor FX sisteme artık.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Geri dönüş olmuyor değil, hepimizin bir hayatı var ve her kjonuya bazen cevap veremiyor ya da foruma giremiyor olabilirim. Elbette her konunun da çözümü olacak diye bir kaide yok. Her zaman daha uyumlu bir sürüm ile deneme yapabilirsiniz. Bu da High Sierra.
Bu da rehberi:

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları