Asus Prime B360M-A Catalina kurulum problemi

maya

APPRENTICE
30 May 2020
2
0
1
Merhaba,
Yeni bir masaüstü bilgisayarı toplattırdık.
Anakart : Asus B360M-A
İşlemci : intel Coffee Lake 9Th Gen intel i5 9600k lga 1151 3.7ghz işlemci
HDD: 1 TB SSD Samsung
Rem : 16 GB DDR Rem

Bilgisayarın içinde şu anda Windows 10 yüklü. Biz bu bilgisayara Catalina yüklemek istiyoruz. Evimizde bulunan bir Mac Air üstünden işletim sistemi dosyalarını indirdik ve unibeast programı vasıtası ile 36 GB bir Flash diske installer oluşturduk. Bios ayarlarını bu sitede bulunan ayarlar gibi yaptık. Bazı ayarlar bizim bios menümüzde olmadığı için yapamadık.

Bilgisayarımızı başlatıp F8 ile boot menüsünden USB göstererek ilk kurulum ekranına geldik. Buradan catalina yı safe mod ile kurmaya çalıştık. Apple logosu geldi ancak yükleme tamamlanmasına rağmen ekran değişmedi. Bir saate kadar beklemiş olmamıza rağmen. Bunu bir çok kez denedik ve bu ekrandan ileri gidemedik. Bir haftadır bu konu ile ilgili araştırma yapıyorum (biraz acemi sayılırım)
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Neden güvenli mod ile kurmaya çalışıyorsun? Aldığınız hata nedir? Ek olarak bizim hazırladığımız imaj ile dene.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

maya

APPRENTICE
30 May 2020
2
0
1
Merhaba,
Cevap verebildiğiniz için teşekkürler. Kurulum ile ilgili standart kurulum denedik olmadı, safe mode denedik olmadı aldığımız tam bir hata yoktu sadece Apple logosunun olduğu ekranda alt taraftaki bar dolmasına rağmen başka bir ekrana geçememekti. Dün bizim anakartın çok benzeri bir anakartın config dosyasını denedik. Şu anda Apple logosunun olduğu ekranda alt taraftaki bar orta bölüme geldiğinde ekran tamamen kapanıyor. Sitede bulunan installer henüz denemedim onu deneyeceğim şimdi.
Merhaba, verbose ile kurulum yaptığımızda aşağıdaki resimde bulunan hatayı alıyoruz ve ekran kapanıyor. Bu konuda ne yapabiliriz
9D8DBF12-53FD-4409-8468-BE20A34AFAF2.jpeg

Son düzenleme:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler