İlk öncelikle bilgisayarımın özellikleri;
i7 8700k işlemci
GTX 1060 ekran kartı
16 GB DDR4 ram
Asus rog b360f gaming anakart
256 gb wd black m2 ssd (3000/1600)
1 TB hard disk
Sorun;
Şu an ssdmin içinde normal olarak windows yüklü ancak içinde boş yer var. High sierra tercih etmemin nedeni ekran kartı desteği olduğu için. Bu forumda m2 ssd çalıştırmak için bir config buldum ama şu an daha çok hata alıyorum. M2 hatası almıyorum.
1. Hata : no nvram variable
Daha sonraki hataları anlayamadım o yüzden sslerini atıyorum
Telefonumda sıkıntı olduğundan hizliresim kullandım. Kurulum dosyaları bu site üzerinden aldım. Normalde asusun anakart pci slotuna bağlanan wi-fi kartını kullanıyordum. Ancak ilk kurulumda hata verir diye bir kez kurulumu başlattım pci kısmında hata verince wi-fi kartı çıkarttım.
Diğer hatalar ise bunlar
i7 8700k işlemci
GTX 1060 ekran kartı
16 GB DDR4 ram
Asus rog b360f gaming anakart
256 gb wd black m2 ssd (3000/1600)
1 TB hard disk
Sorun;
Şu an ssdmin içinde normal olarak windows yüklü ancak içinde boş yer var. High sierra tercih etmemin nedeni ekran kartı desteği olduğu için. Bu forumda m2 ssd çalıştırmak için bir config buldum ama şu an daha çok hata alıyorum. M2 hatası almıyorum.
1. Hata : no nvram variable
Daha sonraki hataları anlayamadım o yüzden sslerini atıyorum
Telefonumda sıkıntı olduğundan hizliresim kullandım. Kurulum dosyaları bu site üzerinden aldım. Normalde asusun anakart pci slotuna bağlanan wi-fi kartını kullanıyordum. Ancak ilk kurulumda hata verir diye bir kez kurulumu başlattım pci kısmında hata verince wi-fi kartı çıkarttım.
Diğer hatalar ise bunlar
Ekli dosyalar
-
252.7 KB Görüntüleme: 787
-
245.3 KB Görüntüleme: 382
-
232.7 KB Görüntüleme: 362
Son düzenleme: