Asus x550ln ye high Sierra kurdum hersey güzel fakat mikrofon calismiyor harici mikrofon alsam destekler mi desteklerse önerilerinize acigim icin de ki mic donanımi tanınmıyor sonuçta.
Öncelikle hangi yöntem ile başarılı bir şekilde ses tanıyorsun? Zira hepsini denedim biraz geniş bir kavram. Ek olarak harici mikrofon alacaksan USB üzerinden bağlanan modellere bak.
Öncelikle hangi yöntem ile başarılı bir şekilde ses tanıyorsun? Zira hepsini denedim biraz geniş bir kavram. Ek olarak harici mikrofon alacaksan USB üzerinden bağlanan modellere bak.
hocam vodoohda ve apple alc 2 lisi ile suan kullanıyorum, forumdaki diger yöntemlerle kernel panic aldim diye hatırlıyorum appla hda denemiştim , ama suan voodoohda.kext + applealc.kext ile ses tanıyor , usb ile bağlanan modellere bakacağım teşekkürler
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.