Teşekkürler, deneyeceğim. Ben sağdaki usb type-c portlarından birinde usb-3 çoğaltıcı kullanıyorum. Sorunun da bundan kaynaklandığını düşüyorum çünkü patch yaptığınız ssdt dosyalarına baktığım da maksimum port limiti 4 olarak belirlenmiş, manuel mi yaptınız yoksa ssdttime ile mi bilmiyorum ama mesela usb-3 iki, usb-2 ise tek port olarak sayılıyor. Yani default olarak min 5 olması mı gerek diye geçiyor aklımdan ki bendeki çoğaltıcıda 3 usb-2 bir adet de usb-3 olduğunu düşünürsek bu durumda min 10 port gösterilmesi gerekecek galiba. Şu an opencore'a sardım, özellikle ssdt, dsdt patchleme işini kavradıktan sonra daha stabil hale getirebilirim diye düşünüyorum ama belli olmaz tabi

Tekrardan merhaba arkadaşlar, uzun uğraşlardan sonra gerekli tüm DSDT dosyalarını yamaladım ve ayrıca birkaç ilave kextle sistemi stabil hale getirdim. Şu ana kadar herhangi bir şekilde donma, yeniden başlatma veya benzeri herhangi bir sorunla karşılaşmadım, üstelik sisteme ağır sayılabilecek türlü türlü programı yükleyip tek tek çalıştırdıktan sonra bile. Harici çoğaltıcı da dahil olmakla beraber USB portlarımın tamamı dolu, yine de can sıkıcı bir aksama yaşamadım. Sistemi test etmek için 12 saate yakın açık tuttum ve sonuç harika. Yararlanmak isteyen arkadaşlar için clover dosyasını
buradan edinebilirsiniz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.