İyi günler, iyi forumlar. Cloverda sorun yaşadığım için OpenCore'a geçicektim hem geçmişken Big Sur kurayım dedim (Apple Music ve iMessage'ı sık kullanıyorum büyük yenilikler var). Sitenizden KaoS hocamın hazırladığı imajı indirdip kurdum. Config seçimi olarak Masaüstü-Skylake'i bulup adını "config.plist" olarak değiştirerek yaptım. Başlattım sistemi OpenCore menüsünden Install macOS Big Sur dedim ve yazılar hızlıca geçti ve kernel panic hatası aldım. Hata görselini aşağıya bırakıyorum.
Güncelleme:
Biraz araştırma yaptım ve forumda benzer bir konu buldum. (ÇÖZÜLDÜ - Big Sur Kurulum Memory Hatası - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu)
@montezuma hocamın o konuda verdiği config ile denedim ancak bu sefer de bir süre sonra ekranımda engel işareti çıkıyor "
" ve okuyabildiğim kadarıyla "Still waiting for root device." yazıyor. İnternette araştırdım ve bu sorunun usb portu yüzünden olabileceğini öğrendim ancak ben aynı port ve bellekle defalarca high sierra, mojave ve catalina kurulumu yaptım. ne yapmam gerek bir çözümü var mı?
Güncelleme:
Biraz araştırma yaptım ve forumda benzer bir konu buldum. (ÇÖZÜLDÜ - Big Sur Kurulum Memory Hatası - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu)
@montezuma hocamın o konuda verdiği config ile denedim ancak bu sefer de bir süre sonra ekranımda engel işareti çıkıyor "
Ekli dosyalar
-
138.2 KB Görüntüleme: 423
Son düzenleme:
- Anakart Modeli
- MSI B150M GAMING PRO
- İşlemci Modeli
- 3,2 GHz Dört Çekirdekli Intel Core i5 6500
- Grafik Kartı
- Intel HD Graphics 530
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC887 Codec