Merhabalar. Bugüne kadarki ilk HacOS kurulumumu OpenCore ile Thinkpad X270 i5-7300u modelindeki cihazda gerçekleştirmeye çalışıyorum. Bootable USB'mi hazırlamak için Dortania'nın rehberini dikkatle takip ettim. USB ile boot etme aşamasına kadar da kendimce sorun yaşamadan geldim, ancak boot ettikten sonraki yükleme ekranında son satırları şu şekilde olmak üzere bir hata alıyorum:
Lilu patcher: @ failed to solve __ZN31AppleIntelFrameBufferController17IsTypeCOnlySystem
WhateverGreen igfx: @ TCCD: Failed to route te function IsTypeCOnlySystem
HID: Legacy shim 2
AGDCBacklightControl: Didn't find DPMicro.
Hatanın fotoğrafını da ayrıca yükledim. "IsTypeCOnlySystem" hatasını yabancı forumlarda arattığımda benzer birkaç konu gördüm, ama çözümler işe yaramadı veya ben ne yapmam gerektiğini tam olarak anlayamadım. config.plist'de kext sıralarında birkaç değişiklik yapıp, boot argümanlarıa -igfxblr ekleyerek de farklı kombinasyonlarda tekrar tekrar denedim, bazılarında yine bu hatayı alırken bazılarında sonuç kernel panic oldu. Ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Her türlü yardımınıza açığım. Şimdiden çok teşekkürler.
Lilu patcher: @ failed to solve __ZN31AppleIntelFrameBufferController17IsTypeCOnlySystem
WhateverGreen igfx: @ TCCD: Failed to route te function IsTypeCOnlySystem
HID: Legacy shim 2
AGDCBacklightControl: Didn't find DPMicro.
Hatanın fotoğrafını da ayrıca yükledim. "IsTypeCOnlySystem" hatasını yabancı forumlarda arattığımda benzer birkaç konu gördüm, ama çözümler işe yaramadı veya ben ne yapmam gerektiğini tam olarak anlayamadım. config.plist'de kext sıralarında birkaç değişiklik yapıp, boot argümanlarıa -igfxblr ekleyerek de farklı kombinasyonlarda tekrar tekrar denedim, bazılarında yine bu hatayı alırken bazılarında sonuç kernel panic oldu. Ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Her türlü yardımınıza açığım. Şimdiden çok teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
114.6 KB Görüntüleme: 227
-
33.9 KB Görüntüleme: 156
-
1.4 MB Görüntüleme: 180
-
1.4 MB Görüntüleme: 164
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli