Big Sur Logic Pro

hayret1sey

APPRENTICE
2 Ara 2021
4
1
21
mersin
Herkese merhaba,
Alttaki donanıma sahip pcye macOS BigSur kurdum ve sorunsuz şekilde çalışmakta. Ancak merak ettiğim Logic Pro'yu satın alsam çalışırmı, deneyen oldumu?
logic pro 2300tl olduğu için almadan önce yasal olmayan versiyonunu indirip kurmayı denedim ancak hata verdi. Appstordan satın aldığımda da aynı sorunu yaşarmıyım? deneyen varmı?

Anakart: Esonic H61FHL
CPU: i5 2400
Ram: 8gb
SSD: 250GB
Ekran kartı: onboard
(bu sistemde beklediğimden hızlı ve sorunsuz çalışıyor)

Saygılarımla,

BootLoader
opencore
Anakart Modeli
esonic
İşlemci Modeli
i5 2400
Grafik Kartı
onboard
Ağ Aygıtları
RT8100
Disk ve RAM
250GB SSD & 8GB DDR3 1300MHz

tahaklkt

MASTER JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
25 Ağu 2019
1,268
421
901
Herkese merhaba,
Alttaki donanıma sahip pcye macOS BigSur kurdum ve sorunsuz şekilde çalışmakta. Ancak merak ettiğim Logic Pro'yu satın alsam çalışırmı, deneyen oldumu?
logic pro 2300tl olduğu için almadan önce yasal olmayan versiyonunu indirip kurmayı denedim ancak hata verdi. Appstordan satın aldığımda da aynı sorunu yaşarmıyım? deneyen varmı?

Anakart: Esonic H61FHL
CPU: i5 2400
Ram: 8gb
SSD: 250GB
Ekran kartı: onboard
(bu sistemde beklediğimden hızlı ve sorunsuz çalışıyor)

Saygılarımla,
HD 2000 nasıl çalıştırdınız ? Dock şeffaf mı ? İyi performans beklemeyin hocam ben yine de After Effects tavsiye ederim tabii yine de siz bilirsiniz.

BootLoader
Opencore 0.7.6
Laptop Modeli
Lenovo Z5070
Anakart Modeli
NM-A271
İşlemci Modeli
Intel Core i5 4210U
Grafik Kartı
nVidia GT 820M & HD Graphics 4400
Ses Kartı Modeli
Conexant CX20751
Ağ Aygıtları
Intel AX200 Wi-Fi + Bluetooth Combo & Realtek RTL8111
Disk ve RAM
120 GB SSD & 8 GB DDR3 1600MHz

hayret1sey

APPRENTICE
2 Ara 2021
4
1
21
mersin
Aslında hiç bişey yapmadım sadece kurdum oldu. Ana kartımda hem hdmi hem vga çıkış var ikisinden de ayrı ayrı görüntü alabiliyorum. bu linkteki videodan kurdum sadece sürücüleri kendime göre tekrar ekledim. ve 2 gündür kullanıyorum donma takılma kasma olmadı (sadece netflix ve youtube kullandım). bu cihazda sadece logic pro kullanacağım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Bu cihazın yanında birde imac var ikisini kıyasladığımda bu daha hızlı. Dock'da bir sorun yok gayet olması gerektiği gibi.

Logic konusunda tecrübeli arkadaşların desteğini bekliyorum.

Saygılarımla,

BootLoader
opencore
Anakart Modeli
esonic
İşlemci Modeli
i5 2400
Grafik Kartı
onboard
Ağ Aygıtları
RT8100
Disk ve RAM

tahaklkt

MASTER JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
25 Ağu 2019
1,268
421
901
Aslında hiç bişey yapmadım sadece kurdum oldu. Ana kartımda hem hdmi hem vga çıkış var ikisinden de ayrı ayrı görüntü alabiliyorum. bu linkteki videodan kurdum sadece sürücüleri kendime göre tekrar ekledim. ve 2 gündür kullanıyorum donma takılma kasma olmadı (sadece netflix ve youtube kullandım). bu cihazda sadece logic pro kullanacağım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Bu cihazın yanında birde imac var ikisini kıyasladığımda bu daha hızlı. Dock'da bir sorun yok gayet olması gerektiği gibi.

Saygılarımla,
siz işlemcinin i5 2400 olduğuna eminsiniz değil mi ? Grafik hızlandırma aktif değil bu işlemcinin ekran kartında performans alamazsınız.

BootLoader
Opencore 0.7.6
Laptop Modeli
Lenovo Z5070
Anakart Modeli
NM-A271
İşlemci Modeli
Intel Core i5 4210U
Grafik Kartı
nVidia GT 820M & HD Graphics 4400
Ses Kartı Modeli
Conexant CX20751
Ağ Aygıtları
Intel AX200 Wi-Fi + Bluetooth Combo & Realtek RTL8111
Disk ve RAM
120 GB SSD & 8 GB DDR3 1600MHz

furkanmermi07

PADAVAN
23 Kas 2019
187
43
271

Saygılarımla,
uzun zamandır farklı cihazlarda hackintosh da logic pro x kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. macos kurulumun başarılı olduktan sonra ve ses alabiliyorsan neden logic sorun yaşatsın diye düşünüyorum ama aklıma birşey gelmiyor.. bu arada ne yazık ki benim kullandığım logic sürümleri hep korsan.. orjinalinde de bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

BootLoader
OpenCore 0.9.0
Anakart Modeli
Asus ROG Strix Z490-E Gaming
İşlemci Modeli
i9-10850K
Grafik Kartı
UHD 630 - RX 6900 XT
Ses Kartı Modeli
SupremeFX S1220A - Scarlett Solo MKII
Ağ Aygıtları
intel Wi-Fi 6 AX201 - intel i225-V
Disk ve RAM
Kingston SKC2500M8/1000G(Ventura13.2.1) - Kingston SKC3000D/2048G(Win11) - HDD 4TB(ExFAT) - Kingston 3600MHZ 16GB x2 Ram
  • Like
Tepkiler: tahaklkt

hayret1sey

APPRENTICE
2 Ara 2021
4
1
21
mersin
siz işlemcinin i5 2400 olduğuna eminsiniz değil mi ? Grafik hızlandırma aktif değil bu işlemcinin ekran kartında performans alamazsınız.
evet yarın görüntü paylaşırım sizin için.
uzun zamandır farklı cihazlarda hackintosh da logic pro x kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. macos kurulumun başarılı olduktan sonra ve ses alabiliyorsan neden logic sorun yaşatsın diye düşünüyorum ama aklıma birşey gelmiyor.. bu arada ne yazık ki benim kullandığım logic sürümleri hep korsan.. orjinalinde de bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. ses alıyorum sorun yok. bigsurda kullandığınız yada uyumlu olacağını düşündüğünüz korsan logic pro link'i varsa gönderirmisiniz? ben bu linkten indirdim kurdum ama new proje dediğimde yeniden yükle diyor program kapanıyor. bu konuda destek olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla.

Moderatörün son düzenlenenleri:
BootLoader
opencore
Anakart Modeli
esonic
İşlemci Modeli
i5 2400
Grafik Kartı
onboard
Ağ Aygıtları
RT8100
Disk ve RAM

Aranjor34

PADAVAN
14 Haz 2018
139
13
121
Kurduğunuz Big Sur imajı nedir buradaki imajmidir?Bende yüklemeye çalışıyorum ama bulamıyorum doğru imajı link paylaşırsanız sevinirim...

BootLoader
Clover
Anakart Modeli
MSI B250 pro Mate
İşlemci Modeli
İntel 7500K
Grafik Kartı
Rx 470
Ses Kartı Modeli
Harici
Ağ Aygıtları
Wifi
Disk ve RAM
Sata

furkanmermi07

PADAVAN
23 Kas 2019
187
43
271
korsan yazılım paylaşımı forumda bildiğim kadarıyla yasak.. ama en azından kaynak sitenin linkini bırakırsam sorun olmaz diye umut ediyorum.. ordan kendin bulabilirsin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
BootLoader
OpenCore 0.9.0
Anakart Modeli
Asus ROG Strix Z490-E Gaming
İşlemci Modeli
i9-10850K
Grafik Kartı
UHD 630 - RX 6900 XT
Ses Kartı Modeli
SupremeFX S1220A - Scarlett Solo MKII
Ağ Aygıtları
intel Wi-Fi 6 AX201 - intel i225-V
Disk ve RAM
Kingston SKC2500M8/1000G(Ventura13.2.1) - Kingston SKC3000D/2048G(Win11) - HDD 4TB(ExFAT) - Kingston 3600MHZ 16GB x2 Ram

hayret1sey

APPRENTICE
2 Ara 2021
4
1
21
mersin
Kurduğunuz Big Sur imajı nedir buradaki imajmidir?Bende yüklemeye çalışıyorum ama bulamıyorum doğru imajı link paylaşırsanız sevinirim...
Merhaba imajı bu linkten indirdim. ve bu linkteki video sahinin anlattığı şekilde kurdum. Kendiside bu forumdan almış imajı zaten.

Saygılaırmla,
korsan yazılım paylaşımı forumda bildiğim kadarıyla yasak.. ama en azından kaynak sitenin linkini bırakırsam sorun olmaz diye umut ediyorum.. ordan kendin bulabilirsin. rutracker.net linkinde her türlü plugine ve yazılıma ulaşabilirsin.
Merhaba,

Çok teşekkür ederim. Umarım yapabilirim.

Saygılarımla,

BootLoader
opencore
Anakart Modeli
esonic
İşlemci Modeli
i5 2400
Grafik Kartı
onboard
Ağ Aygıtları
RT8100
Disk ve RAM
  • Like
Tepkiler: furkanmermi07

okkes

APPRENTICE
1 Ara 2020
40
4
21
aynı anakart bende de var bir türlü kurulum yapamıyorum efinizi ve bios ayarlarınızı paylaşabilirmisiniz

BootLoader
Opencore
Laptop Modeli
Honor Magicbook X15 10th gen
İşlemci Modeli
İ5-10120u
Grafik Kartı
Intel UHD Grapichs
Ses Kartı Modeli
Tümleşik ses
Ağ Aygıtları
Tümleşik ağ kartı