ÇÖZÜLDÜ Big Sure Kurulum Hatası "No Arguments"

Bu konudaki mesaj 2 en iyi cevap olarak seçildi.

hasac

APPRENTICE
23 Eyl 2021
6
1
21
Merhaba arkadaşlar install butonuna basmam ile beraber bu hata ile karşı karşıya kalmaktayım. Forum üzerinden bu sorunu yaşayan arkadaşların çözüm arayışlarına dikkate aldım ancak kendi sorunumu halen çözememiş bulunmaktayım yardımınızı rica ediyor, teşekkür ediyorum.

Ryzen3 3100
Gigabyte B450M S2H
Apace Panther 8x2 3100mhz
Adata Su630 120Gb Ssd

WhatsApp Image 2021-09-28 at 22.16.57.jpeg

Son düzenleme:

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Hazırladığınız USB belleğin EFI bölüntüsünü silin ve yerine bu EFI dosyalarını ekleyin.
ryzen-hackintosh-master
AMD için bios ayarlarını aşağıda gösterilenlerden sizde var olanları gösterildiği gibi ayarlayın.
  • Disable
    • Fast Boot
    • Secure Boot
    • Serial/COM Port
    • Parallel Port
    • Compatibility Support Module (CSM) (Disable olmalı, bu seçenek etkin olduğunda gİO gibi GPU hataları yaygındır)
  • Enable
    • Above 4G decoding(Bu seçeneği bulamazsanız, boot-args'e npcı = 0x2000 ekleyin. Hem bu seçenek hem de npcı aynı anda etkinleştirilmez.)
      • Bir Gigabyte / Aorus veya bir AsRock anakart üzerindeyseniz, bu seçeneği etkinleştirmek belirli sürücüleri bozabilir(örn. Ethernet) ve/veya diğer işletim sistemlerinde önyükleme hataları, eğer gerçekleşirse, bu seçeneği devre dışı bırakın ve bunun yerine npcı'yi tercih edin
      • 2020 + BIOS Notları: Above4g'yi etkinleştirirken, yeniden boyutlandırılabilir çubuk desteği bazı X570 ve daha yeni anakartlarda kullanılabilir hale gelebilir. Lütfen otomatik olarak ayarlamak yerine Devre Dışı bırakıldığından emin olun.
    • EHCI/XHCI Hand-off
    • OS type: Windows 8.1/10 UEFI Mode
    • SATA Mode: AHCI
Sistemi bu EFI ile boot edin ve OC ekranında reset nvram yapıp tekrar deneyin.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD
  • Like
Tepkiler: hasac

hasac

APPRENTICE
23 Eyl 2021
6
1
21
Hazırladığınız USB belleğin EFI bölüntüsünü silin ve yerine bu EFI dosyalarını ekleyin.
ryzen-hackintosh-master
AMD için bios ayarlarını aşağıda gösterilenlerden sizde var olanları gösterildiği gibi ayarlayın.
  • Disable
    • Fast Boot
    • Secure Boot
    • Serial/COM Port
    • Parallel Port
    • Compatibility Support Module (CSM) (Disable olmalı, bu seçenek etkin olduğunda gİO gibi GPU hataları yaygındır)
  • Enable
    • Above 4G decoding(Bu seçeneği bulamazsanız, boot-args'e npcı = 0x2000 ekleyin. Hem bu seçenek hem de npcı aynı anda etkinleştirilmez.)
      • Bir Gigabyte / Aorus veya bir AsRock anakart üzerindeyseniz, bu seçeneği etkinleştirmek belirli sürücüleri bozabilir(örn. Ethernet) ve/veya diğer işletim sistemlerinde önyükleme hataları, eğer gerçekleşirse, bu seçeneği devre dışı bırakın ve bunun yerine npcı'yi tercih edin
      • 2020 + BIOS Notları: Above4g'yi etkinleştirirken, yeniden boyutlandırılabilir çubuk desteği bazı X570 ve daha yeni anakartlarda kullanılabilir hale gelebilir. Lütfen otomatik olarak ayarlamak yerine Devre Dışı bırakıldığından emin olun.
    • EHCI/XHCI Hand-off
    • OS type: Windows 8.1/10 UEFI Mode
    • SATA Mode: AHCI
Sistemi bu EFI ile boot edin ve OC ekranında reset nvram yapıp tekrar deneyin.
Sorunum çözüldü teşekkür ediyorum:)

• Like
Tepkiler: kindo