Merhaba diğer konuda kurulum kaynaklı problemler yaşamıştım ancak nihayet o sorunu aştım, sistemimde çalışmayanlar bunlar;
Batarya çalışmıyor, % şeklinde donuk gözüküyor, güç kaynağına geçince güncellemiyor, batarya sabit kalıyor kapanıp açınca % normale dönüyor.
Bluetooth sistem sistem raporunda görünüyor ama aç dediğimde dönüyor dönüyor açılmıyor.
Ekran kartını tanıttım ama hami çıkışı kullanılmıyor yansıtamıyorum.
Cihaz uykuya giremiyor, uyut diyince bazen uyumadan tekrar ekran geliyor bazende uykuya geçmeye çalışırken anormal yeniden başlatılıyor.
Bunlar ile ilgili desteğinize ihtiyacım var, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Efi Link ; EFI/BOOT/BOOTx64.efi and 324 more files
Sistem raporu ektedir.
Batarya çalışmıyor, % şeklinde donuk gözüküyor, güç kaynağına geçince güncellemiyor, batarya sabit kalıyor kapanıp açınca % normale dönüyor.
Bluetooth sistem sistem raporunda görünüyor ama aç dediğimde dönüyor dönüyor açılmıyor.
Ekran kartını tanıttım ama hami çıkışı kullanılmıyor yansıtamıyorum.
Cihaz uykuya giremiyor, uyut diyince bazen uyumadan tekrar ekran geliyor bazende uykuya geçmeye çalışırken anormal yeniden başlatılıyor.
Bunlar ile ilgili desteğinize ihtiyacım var, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Efi Link ; EFI/BOOT/BOOTx64.efi and 324 more files
Sistem raporu ektedir.
Ekli dosyalar
-
174.9 KB Görüntüleme: 260