Merhabalar,
osxinfo.net
osxinfo.net
Cihaz model bilgileri imzamda mevcut. Mevcutta Majove kurulu ilk majove kurdum daha sonradan windows kurdum. Güncelleme geldi yeniden başlattığımda aynı hatayı aldım. Windows bölümünden kaynaklı diye windows'u sildim disk tamamen apfs oldu tek fakat sonuç yine olumsuz. Yukarıdaki iki konu ilede usb den kurulum yaptım sonuç olumsuz. KaoS paylaşmış olduğu imaj ile denedim panic e düşüyor. mevcut Efi bölümü dosyaları link olarak paylaştım.
macOS Catalina Kurulum İmajı Hazırlamak - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Bu hafta biliyorsunuz Apple yeni macOS işletim sistemi Catalina duyurusu yapmıştı. Biz de hem inceleme, hem de Hackintosh deneyimi adına bir kurulum gerçekleştirmiştik. Şimdi ise bu kurulumun adımlarını sizlerle paylaşmak istedim. İlk olarak şunu belirtmem gerekiyor: macOS Catalina final sürümü...
macOS Catalina AMD & Intel Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
**********GÜNCEL İMAJ ve REHBER İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TAKİP EDİN********* https://osxinfo.net/konu/macos-catalina-intel-ve-amd-kurulum-imaji.23972/ Apple yeni macOS işletim sistemi macOS 10.15 Catalina 'yı dün itibari ile kullanıma sundu. Bizde sizler için hemen kurulum imajını hazırladık...
Cihaz model bilgileri imzamda mevcut. Mevcutta Majove kurulu ilk majove kurdum daha sonradan windows kurdum. Güncelleme geldi yeniden başlattığımda aynı hatayı aldım. Windows bölümünden kaynaklı diye windows'u sildim disk tamamen apfs oldu tek fakat sonuç yine olumsuz. Yukarıdaki iki konu ilede usb den kurulum yaptım sonuç olumsuz. KaoS paylaşmış olduğu imaj ile denedim panic e düşüyor. mevcut Efi bölümü dosyaları link olarak paylaştım.