Böyle bir hata alıyorum. Sebebi nedir? Sistem kurulumlarımın neredeyse tamamı bitti. USB Bellek içinde bulunan EFI klasöründeki OC ve BOOT isimli klasörleri Hard Diskin EFI bölüntüsüne taşımama rağmen bilgisayar BOOT ekranında EFI bölüntüsünü hiçbir şekilde görmüyor. BIOS üzerinde gerekli ayarlamalarım eksiksiz olmasına rağmen böyle bir sorun yaşıyorum. CLOVER üzerinden tekrar EFI bölüntüsünün işlemlerini yapacaktım bu seferde CLOVER hata verdi. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
-
Aslında Clover programını iMessage Fix için kurmaya çalışıyordum, aklıma EFI bölüntüsü oluşturmak için kullandığınız video geldi hazır açmışken onuda halledeyim dedim ve bu hatayı aldım. Farklı sürümleride denedim. Yabancı kaynaklarda Recovery OS ile başlatarak bazı kodlar girmemizi söylemişler. Command + R ile söyleneni yapıyorum ancak Recovery Modda başlamıyor.
-
ÇÖZÜM
-
Hackintosh'u sıfırdan yüklüyor gibi USB'den BOOT edin.
Yükleme Ekranına geldiğinizde, MacOS Yükle, Disk İzlencesi vs girdilerin olduğu ekranda Sol Üst Menülerden Terminali bulun.
" csrutil disable " yazın ve Yeniden Başlatın.
-
Aslında Clover programını iMessage Fix için kurmaya çalışıyordum, aklıma EFI bölüntüsü oluşturmak için kullandığınız video geldi hazır açmışken onuda halledeyim dedim ve bu hatayı aldım. Farklı sürümleride denedim. Yabancı kaynaklarda Recovery OS ile başlatarak bazı kodlar girmemizi söylemişler. Command + R ile söyleneni yapıyorum ancak Recovery Modda başlamıyor.
-
ÇÖZÜM
-
Hackintosh'u sıfırdan yüklüyor gibi USB'den BOOT edin.
Yükleme Ekranına geldiğinizde, MacOS Yükle, Disk İzlencesi vs girdilerin olduğu ekranda Sol Üst Menülerden Terminali bulun.
" csrutil disable " yazın ve Yeniden Başlatın.
Son düzenleme:
- Laptop Modeli
- Monster Abra A5 v13.3
- Anakart Modeli
- Coffee Lake
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5-8300H
- Grafik Kartı
- NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti & Intel UHD Graphics 630
- Ağ Aygıtları
- Intel Wireless-AC 9560 160MHz
- Disk ve RAM