Herkese merhaba [Başarılı Kurulum] Asus N56VZ-S4037V High Sierra 10.13.6 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bu konuda başarılı bir kurulum yaptığımdan bahsetmiştim. Eski iPhone 5s'imi de kullanarak iMessage ve iCloud'u rahatça çalıştırabildim fakat FaceTime uygulamasını bir türlü çalıştıramadım.
Sorunum FaceTime uygulamasını açtığım zaman ekranın görseldeki gibi kalması
Screenshot by Lightshot
Herhangi bir buton veya görüntü ekrana gelmiyor, kameranın ışığı yanıyor ve bir süre sonra da ekrandaki uyarı çıkıyor;
'FaceTime, bağlı kameradan herhangi bir video alamadı. Bilgisayarınızı yeniden başlatmak sorunu giderebilir.'
Sanıyorum görüntü kaynağıyla ilgili bir problem. Çünkü PhotoBooth ile kameradan görüntü alabiliyorum ve kaynakta asus webcam olarak görünüyor. Fakat ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi FaceTime'ın Video seçenekleri altında asus webcam şeklinde bir seçenek yok.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sorunum FaceTime uygulamasını açtığım zaman ekranın görseldeki gibi kalması
Screenshot by Lightshot
Herhangi bir buton veya görüntü ekrana gelmiyor, kameranın ışığı yanıyor ve bir süre sonra da ekrandaki uyarı çıkıyor;
'FaceTime, bağlı kameradan herhangi bir video alamadı. Bilgisayarınızı yeniden başlatmak sorunu giderebilir.'
Sanıyorum görüntü kaynağıyla ilgili bir problem. Çünkü PhotoBooth ile kameradan görüntü alabiliyorum ve kaynakta asus webcam olarak görünüyor. Fakat ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi FaceTime'ın Video seçenekleri altında asus webcam şeklinde bir seçenek yok.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.