Hocam Merhabalar. Lenovo Y720 desktop pc kullanıyorum dediğiniz her şeyi yaptım fakat doğal olarak bios ayarlarımı bilmediğimden onu yapamadım ve sonuç başarısız. Ne yapmalıyım ?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Yok hocam anlatmak istediğim bios ayarlarımda o seçenekler YÖK eski bir bilse yazılımına sahibim. Buyrun hocam gördüğünüz özellikler var.Rehberde BIOS ayarları ve bütün adımları gayet açık bir şekilde anlattım. BIOS ayarlarına girip bu ayarları kontrol edeceksin.
O zaman yapacak bir şey yok.
Güncel bir donanıma sahip bir masaüstün var ve verdikleri BIOS' a bak.Başka bir çözümü yok mudur hocam bunun ?
Deli olmamak elde değil hocam cidden bu modele American Megatrends model anakart veriyorlar. İnternetten biraz daha araştırdım fakat bir türlü bulamadım hocam yok galiba. Birde bunun alternatif çözümü varmadır ? site tasarlarken sürekli gidip geliyor donuyor deli oluyorumGüncel bir donanıma sahip bir masaüstün var ve verdikleri BIOS' a bak.
Lenovo Y720 Cube Hackintosh Uyumu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Eğer bütün Advanced özellikler bunlar ise, BIOS kilitli demektir. Üreticinin destek sayfasında BIOS güncellemesi varsa bunu yapıp şansını dene. Yine aynı şekilde ise üretici destek sayfasında ya da servise BIOS özelliklerini nasıl açabileceğini sor.
Buradaki adımlar video düzenlerken render iyileştirmek için yalnız.site tasarlarken sürekli gidip geliyor donuyor deli oluyorum
Site tasarlarken dediğim olay site için video koymak zorunda kalıyorum ona müzik ekleyip renk ayarı şudur budur koymam gerekiyor ondan bahsediyorum hocamBuradaki adımlar video düzenlerken render iyileştirmek için yalnız.
High Sierra kullanıyorsan bu başlığı bir dene;Deli olmamak elde değil hocam cidden bu modele American Megatrends model anakart veriyorlar. İnternetten biraz daha araştırdım fakat bir türlü bulamadım hocam yok galiba. Birde bunun alternatif çözümü varmadır ? site tasarlarken sürekli gidip geliyor donuyor deli oluyorum
High Sierra kullanıyorsan bu başlığı bir dene;
Nvidia Web Driver Güncelleme Betiği
Teşekkür ederim hocam fakat daha önce bu betiği yapmıştım.High Sierra kullanıyorsan bu başlığı bir dene;
Nvidia Web Driver Güncelleme Betiği
Ayarlardan background render kapatıp dene. Ek olarak Cuda Driver kurulumu yap.
NVIDIA DRIVERS Quadro & GeForce macOS Driver Release 387.10.10.10.25.156
Bu konu ile alakali video yok mu hocam ya da resimli anlatim
Bu rehber uygulamadan önce bu sorunlar var mıydı?denilenleri yaptım, kontrol ettiğimde hardware encoding yes olarak gözüküyor ama bilgisayar uykuya girdikten sonra açılınca siyah ekran ve random renkler çıkıyor yeniden başlatmadan çözülmüyor. neden olabilir?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.