Arkadaşlar merhaba. Gigabyte G5 Laptop almayı düşünüyorum,özelliklerini aşağıya ekleyeceğim.
Gigabyte G5 Gd-51ee123sd
İşlemci : İntel I5-11400H
GPU : Nvidia RTX 3050 75W
Ram : 16 GB
SSD : 512 GB M2
Wifi Kartı : ?-wifi kartının tam modelini veremiyorum çünkü bilgisayar henüz elime geçmedi,driverlarına baktığımda intel görünüyor muhtemelen intelin wifi 6 wifi kartlarından birisi
Bluetooth : ?-aynı şekilde driverı intel görünüyor muhtemelen intel serisi bir bluetooth kartı
Sizlere birkaç sorum olacak
1- MacOS kurulumu yaptığım takdirde donanım uyumsuzluğu yaşar mıyım,hangi sürüm benim için daha iyi olur?
2-MacOS ile Windows dualbootunu sağlayabilir miyim?- Parallels kullanmayı alternatif olarak tutuyorum,dualboot benim için bir nebze daha iyi olacaktır.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
Gigabyte G5 Gd-51ee123sd
İşlemci : İntel I5-11400H
GPU : Nvidia RTX 3050 75W
Ram : 16 GB
SSD : 512 GB M2
Wifi Kartı : ?-wifi kartının tam modelini veremiyorum çünkü bilgisayar henüz elime geçmedi,driverlarına baktığımda intel görünüyor muhtemelen intelin wifi 6 wifi kartlarından birisi
Bluetooth : ?-aynı şekilde driverı intel görünüyor muhtemelen intel serisi bir bluetooth kartı
Sizlere birkaç sorum olacak
1- MacOS kurulumu yaptığım takdirde donanım uyumsuzluğu yaşar mıyım,hangi sürüm benim için daha iyi olur?
2-MacOS ile Windows dualbootunu sağlayabilir miyim?- Parallels kullanmayı alternatif olarak tutuyorum,dualboot benim için bir nebze daha iyi olacaktır.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
- Laptop Modeli
- Lenovo Thinkpad T530/Gigabyte G5 GD
- İşlemci Modeli
- Intel Core I5 3320M/ Intel Core I5-11400H
- Grafik Kartı
- Intel HD Graphics 4000/ Intel UHD Graphics Xe, Nvidia RTX3050 75W
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC269
- Ağ Aygıtları
- Intel 82579LM Gigabit Ethernet & Intel Centrino Advanced-N 6205/ Intel Wi-Fi 6 AX201
- Disk ve RAM
- 240 GB SSD & 500 GB HDD & 6 GB RAM/ 512 GB M2 SSD & 16 GB DDR4 3200 MHZ