Şuan geldi.Tekrar bir kontrole edebilir misin?
Şuan geldi.Tekrar bir kontrole edebilir misin?
Sistemin iMessage ile uyumlu mu? Sistem bilgilerin nedir? Tam olarak neler yapıyorsun. Sadece hata alıyorum demek yeterli değil.Bu mac da etkinleştirilemez hatası alıyorum.
Sorunun sebebi birçok şey olabilir. Ben iki bilgisayarımda da apple desteği arayarak çözdüm.Rehberdeki her şeyi uyguladım en sondaki debug dosyalarınıda kontrol ettim yine de Face time giriş yapamadım
You cannot sign in to FaceTime on this Mac at this time.
Hatası aldım. Sorun neyden kaynaklıdır acaba ?
Hackintosh cihazlar içinde destek veriyorlar mı ?Sorunun sebebi birçok şey olabilir. Ben iki bilgisayarımda da apple desteği arayarak çözdüm.
Hayır tabiki ama cihazınız gerçek bir macmiş gibi arayıp görüşüyorsunuz. Ekran paylaşımı bile yaptım sıkıntı yaşamadım.Hackintosh cihazlar içinde destek veriyorlar mı ?![]()
rebuit cache ve disk izlenimlerini onarma nasıl yapılıyorTekrar sil, çöp kutusunu boşalt. Hackintool ile Rebuild Cache ve Disk izinlerini onar. Clover Boot Menüye gel ve F11 ile NVRAM resetleyip tekrar deneme yap.
rebuit cache ve disk izlenimlerini onarma nasıl yapılıyoreasykext pro ile advanced sekmesine gelip erbuit yazanlar işaretli iken install yaptım başarılı olarak tamamlandı bu işlem uygun mudur ? disk izlenimleri için tam olarak ne yapmam gerekiyor?
pardon disk izinleri demişsiniz. disk izlencesinde iik yardımı seçince sadece çalıştır geliyor orada yaptığı işlemler başarılı yeniden başlatım deneyeyim
Maalesef açamadım daMac Sil nereden siliyorsun? Umarım iCloud üzerinde silmiyorsun bunu? Bunu yaparsan sistemi açamayabilirsin.
Sorununu ayrıntılı açıklamalısın. Bu şekilde çok farazi olur.Efi bölüntüsünü mount ediyorum efiyi açıyorum ama içerisinde sadece apple extensions ve firmware.scap çıkıyor
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.