Hackintosh için laptop almalı mıyım?

candilekci

APPRENTICE
29 Ocak 2018
13
0
1
26
Merhaba, üniversite öğrencisiyim ve müzisyenim. Masaüstü bilgisayarımda uzun süredir hackintosh kullanıyorum fakat bir macbook'a ihtiyaç duyuyorum. İşimi 15" bir macbook pro görürdü ama fiyatlar malum. Bir Monster ya da MSI alıp hackintosh ile kullanmak mantıklı mı sizce? Hatta kasamı satıp almak istiyorum, fakat ekran kartını sorunsuz kullanabilir miyim merak ediyorum (1050 ti)

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Hackintosh Laptop'larda tam uyumlu donanım bulmak zor. Çoğu laptop çift ekran kartlı (Optimus) olduğundan Hackintosh'larda harici grafik kartı tanıtmak zor. Ayrıca yine Wi-Fi uyumlu donanımda bulmak zor. Bu yüzden çoğu kullanıcı Laptop cihazının donanımını değiştirmek durumunda. Ve bunun gibi bir çok etken var. Eğe Hackintosh senin için ayrıca bir hobi ve mücadele etmeyi seviyorsan Hackintosh laptop donanımları başarılı kurulumlar altında bulabilirsin. Ancak Profesyonel anlamda ses düzenleme vs için kullanacaksan ve sorun yaşamak istemiyorsan, o zaman bir macbook almalısın.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler