Hackintosh'dan Windows'a Sıfır Kurulum Yaparken NTFS Hatası

phatgit

APPRENTICE
26 Mar 2019
31
2
21
28
Merhaba,

'Windows bu sabit disk alanına yüklenemez. Windows, NTFS olarak biçimlendirilen bir bölüme yüklenmelidir.'

Hatası alıyorum. Amacım dual boot etmek değil, sıfırdan Windows kurmak.

bi0sdaddy

APPRENTICE
2 Şub 2019
34
13
21
33
Merhaba eğer windowstaki sil seçeneği ile diski silemiyorsanız. elinizde macos usbsi varsa onu açıp kurulum ekranında diski exfat olarak biçimlendirin.daha sonra windows kurabilirsiniz. veya gparted iso sunu temin edip onlada biçimlendirebilirsin.

phatgit

APPRENTICE
26 Mar 2019
31
2
21
28
Merhaba eğer windowstaki sil seçeneği ile diski silemiyorsanız. elinizde macos usbsi varsa onu açıp kurulum ekranında diski exfat olarak biçimlendirin.daha sonra windows kurabilirsiniz. veya gparted iso sunu temin edip onlada biçimlendirebilirsin.
Tek bilgisayar ve tek USB diskim var şuan. Farklı bir alternatif yok mu acaba?

bi0sdaddy

APPRENTICE
2 Şub 2019
34
13
21
33
Merhaba bir diger yontem tahmini olarak söylüyorum bunu windows usb nizi takip kurulum ekrani gelince shift + f10 la cmd yi acın diskpart yazıp list disk dediginizde diskinizii görürsüsünüz. Select disk diskno yazın diski sectiktn sonra clean deyin muhtemelen bundan sonra kurulacaktır.

Fıkır olarak geldi aklıma kesin birşey diyemiyorum.ama %75 çalışacaktır.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler