Dediğiniz gibi denedim ama malesef tanımadı, 5Mb olarak görüyorNvram resetleyerek deneyin.
MacBookPro11.1
Dediğiniz gibi denedim ama malesef tanımadı, 5Mb olarak görüyorNvram resetleyerek deneyin.
MacBookPro11.1
İşlemcinizi söylermisiniz.Dediğiniz gibi denedim ama malesef tanımadı, 5Mb olarak görüyor
Evet sistem açılıyor, kextleri güncelledim ama gene aynıSistem açıldı mı?
Lilu ve WhateverGreen kextler güncel mi?
islemciniz nedirEvet sistem açılıyor, kextleri güncelledim ama gene aynı
Ekli dosyayı görüntüle 38974
tabiki imzaya ekledim sanıyordum ama eksik olmuş sanırım, i7 3630QM 2.40 GHzİşlemcinizi söylermisiniz.
Denedim kartı tanıyor ama görüntü bu şekilde, ekranın yarısı taşıyor ve görüntü yeşilimsi ve bozukDeneyin
Diğer id lerle farklı birçok smbios denedim, dediğiniz gibi bu ayarlarla bu smbiosu da bir deniyeyimEkran kartı tanınıyorsa Smbios değiştirmek çözüm olabilir mi? MacBookPro8,1 örneğin.
1600x900 var sadece, smbios olarak da 8,1 i denediğimde yazılar bi süre aktıktan sonra yeniden başlıyor, sonra açılıyor ama ekran gene aynıSistem tercihleri /Ekranlar bölümünde ölçekli hangi ayarlar var ona da bir bakar mısınız?
Configle çözünürlüğü ayarlasak bi faydası olurmu, Catalina da 1600x900 de çok iyi çalışıyorduEkran çözünürlüğünüz 1366x768 sanırım ve sonuç böyle oluyor.
Abi imzadaki samsung np 530u4c sistemde aynı sorunu ssdt pnlf.aml ve applebacklightfixup.kext ile çözmüştüm olmazlarsa acpibacklight.kext işe yarayabilir yani ;Configle çözünürlüğü ayarlasak bi faydası olurmu, Catalina da 1600x900 de çok iyi çalışıyordu
9.2 macbook pro 0x1660003 ekte kext varŞimdi deniyorum, siz hangi smbios ve id denemiştiniz ?
AcpiBacklight.kext i bi türlü indiremedim bildiğiniz çalışan bi link varmı acaba?
Çok teşekkür ederim dediklerinizi de denedim ama naptıysam olmuyor9.2 macbook pro 0x1660003 ekte kext var
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.