ÇÖZÜLDÜ High Sierra GeForce GTX 780 ekran kartı

Tears4Fears

APPRENTICE
25 Eki 2020
13
1
21
Öncelikle merhaba high sierrayı yükledim Nvidia web driveri yükledim ama sistem kartımı görmesine rağmen çözünürlükte 1280x1024 seçeneği var sadece ve normal bir iş yaparken bazı yerlerde ekran kırılmaları oluyor yardımcı olursanız sevinirim

mehmetyuksel

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
22 Ocak 2020
7,887
2,864
4,401
Merhabalar Catalinaya geçmediniz herhalde.
Ekran kartınız tanınmış mı bu Mac hakkında kısmında nasıl görünüyor. Boot argümanlarına nvda_drv=1 bunu ekleyerek deneyin.

BootLoader
OpenCore 0.7.5
Laptop Modeli
HP 6MQ75EAQ ProBook 450 G6
Anakart Modeli
From Big Sur 11.2.2 to Monterey 12.0.1 (By KaoS from Osxinfo)
İşlemci Modeli
i7-8565U
Grafik Kartı
Intel UHD Graphics 620
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC236
Ağ Aygıtları
Intel® Wireless-AC 9560 (Native with AirportItlwm)
Disk ve RAM
8GB 2400 Mhz Ram, ADATA 240GB SU650 Sata3 2.5" SSD (macOS Big Sur)+Samsung PM981A 256GB( Win10)

Tears4Fears

APPRENTICE
25 Eki 2020
13
1
21
Evet tanınmış normalde belleği 3gb ama 1 GB olarak görüyor. Dediğin ayarı yaptım clover boot ekranından sonra script kayıyor ve görüntü gelmiyor HDMI çıkışlı değil monitörüm ondan sebep olabilir diye düşündüm HDMI çıkışlı monitöre taktım bu sefer hiç ekran gelmiyor
İşlemcinin grafik sürücüsüyle final vut
Clover boot ekranından graphic ayarlarına gelip Nvidia seçeneklerini açmıştım 2 tane tam hatırlamıyorum ne olduklarını onları geri kapattım şuan gördü ve çalışıyor teşekkür ederim yardımlarınız için Mehmet bey iyi geceler

Son düzenleme:
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler