-x yapmadım-x safe mod olmalı
bu sefer olacak gibi...
Şu an durum bu cubuk ilerlemiyor ancsk zaman azaliyor
Ekli dosyalar
-
236.2 KB Görüntüleme: 498
-x yapmadım-x safe mod olmalı
bu sefer olacak gibi...
1 dakika bile kalmadı yazıyor birkac dakikadır. Ne yapsam acaba.6dk sonrasnı görelim bakalım
vay cidden süper...1 dakika bile kalmadı yazıyor birkac dakikadır. Ne yapsam acaba.
Şaka maka 11. Nesil işlemciye kurduk Ekli dosyayı görüntüle 37874
Hocam bir ise yariyor, benim kullanim alanım farklı amacıma ulaştım. Zaten acerin wifi bluetooth klavye mousepad her seyini otomatik olarak tanidi. Bilin şarj döngüsünü bile gösteriyorEkran kartını tanımadıktan sonra hiçbir işe yaramaz.
Jailbreak de yapın bari macOS da sıkıntı olmuyorHocam bir ise yariyor, benim kullanim alanım farklı amacıma ulaştım. Zaten acerin wifi bluetooth klavye mousepad her seyini otomatik olarak tanidi. Bilin şarj döngüsünü bile gösteriyorben windowsta calismayan bazı icloud bypass programları için kullanmak istemiştim. Umarım ilerde apple bu islemciyi kullanir da ekran kartini da kurariz olmazsa da benim icin cok cok onemli degil. Bir de ilerde ekran karti olmasa bile 11. Nesil icin performans iyileştirmeleri yapilacagini dusunuyorum.
MX330 un driverı yok 10xx serisinden sonra çıkan hiç bir kartların Driver ı yok. 10XX sersindede . Driver en son sürüm High sierra.Mx330 driver var mi? Bigsur?
üstat kurulum yapildi. Laptopuma takilabilen hrici bir hdd’ye kurulyaptim.Sİngle user mode ile boot ediyorsun. Bu boot terminal ekranı. Config boot argümanlarından -s komutunu kaldır.
GPU tanıtamayacağınız. İçin Perfomansı artıramazsınız.üstat kurulum yapildi. Laptopuma takilabilen hrici bir hdd’ye kurulyaptim.
mouse
Wifi
Batarya
Klavye calisiyor hicbir mudehalede bulunmadim.
igpu calışmayacak anladığım kadarıyla. Peki biz performansı nasıl arttırabiliriz. Ekranı 7 mb olarak görüyorya da herhangi bir tavsiyeniz var mı?
drive.google.com
Hocam şu an hddye kurdum. Ssd’ye kursam artar biraz daha diye dusunuyorum. Şu an driveri tsnitilmamis windows kadsr cslisiyor.GPU tanıtamayacağınız. İçin Perfomansı artıramazsınız.
| ||
bu EFI ilede deneme yapın isterseniz11. Nesil i5 Tiger Lake işlemcili laptopa hackintosh kurduk.
model acer Aspire 5 a515-56g-5004
şu imaji kullandık sxinfo ana konudan
macOS Big Sur 11.0.1 (20B29) Created By KaoS.raw.zip
drive.google.com
EFI dosyasıni girhub’tan aldik
![]()
GitHub - deniro98/hackintosh-asus-zenbook-duo-ux482ea
Contribute to deniro98/hackintosh-asus-zenbook-duo-ux482ea development by creating an account on GitHub.github.com
Üstadın söyledigi sekilde Config’deki boot argümanlarından “-s”i kaldırdık.
kurulum yapildi ama 5-6 kere bilgisayar kapanip tekrar acildi normal kurulumda oldugu gibi. (Ana konudaki ilk videodaki gibi)
Sonuç basarili ama tabiki igpu calismiyor.
Hocam şu an hddye kurdum. Ssd’ye kursam artar biraz daha diye dusunuyorum. Şu an driveri tsnitilmamis windows kadsr cslisiyor.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.