i7-1165G7 Tiger Lake BigSur Uyumu

SETi

APPRENTICE
24 Eyl 2020
70
10
71
Ekran kartı olan UHD 750 tanıdı mı? İnfo kısmını atabilir misiniz?

Laptop Modeli
LENOVO AIO 520-ICB24
Anakart Modeli
İntel B360 Yongaset
İşlemci Modeli
İ7-8700T
Grafik Kartı
İGPU: UHD630 EGPU:Radeon 530
Ses Kartı Modeli
ALC274+İntel 300
Ağ Aygıtları
RTL8111+İntel 7260 wifi
Disk ve RAM
500 GB Seagate 8 GB 2666Mhz DDR4

SETi

APPRENTICE
24 Eyl 2020
70
10
71
Ekran kartını tanımadıktan sonra hiçbir işe yaramaz.

Laptop Modeli
LENOVO AIO 520-ICB24
Anakart Modeli
İntel B360 Yongaset
İşlemci Modeli
İ7-8700T
Grafik Kartı
İGPU: UHD630 EGPU:Radeon 530
Ses Kartı Modeli
ALC274+İntel 300
Ağ Aygıtları
RTL8111+İntel 7260 wifi
Disk ve RAM
500 GB Seagate 8 GB 2666Mhz DDR4

ANIL007

APPRENTICE
24 Eki 2019
49
10
21
Ekran kartını tanımadıktan sonra hiçbir işe yaramaz.
Hocam bir ise yariyor, benim kullanim alanım farklı amacıma ulaştım. Zaten acerin wifi bluetooth klavye mousepad her seyini otomatik olarak tanidi. Bilin şarj döngüsünü bile gösteriyor 😂 ben windowsta calismayan bazı icloud bypass programları için kullanmak istemiştim. Umarım ilerde apple bu islemciyi kullanir da ekran kartini da kurariz olmazsa da benim icin cok cok onemli degil. Bir de ilerde ekran karti olmasa bile 11. Nesil icin performans iyileştirmeleri yapilacagini dusunuyorum.

K

kleyn

Guest
Hocam bir ise yariyor, benim kullanim alanım farklı amacıma ulaştım. Zaten acerin wifi bluetooth klavye mousepad her seyini otomatik olarak tanidi. Bilin şarj döngüsünü bile gösteriyor 😂 ben windowsta calismayan bazı icloud bypass programları için kullanmak istemiştim. Umarım ilerde apple bu islemciyi kullanir da ekran kartini da kurariz olmazsa da benim icin cok cok onemli degil. Bir de ilerde ekran karti olmasa bile 11. Nesil icin performans iyileştirmeleri yapilacagini dusunuyorum.
Jailbreak de yapın bari macOS da sıkıntı olmuyor 😂 Windows da baya sıkıntılıydı

ANIL007

APPRENTICE
24 Eki 2019
49
10
21
Sİngle user mode ile boot ediyorsun. Bu boot terminal ekranı. Config boot argümanlarından -s komutunu kaldır.
üstat kurulum yapildi. Laptopuma takilabilen hrici bir hdd’ye kurulyaptim.
mouse
Wifi
Batarya
Klavye calisiyor hicbir mudehalede bulunmadim.

igpu calışmayacak anladığım kadarıyla. Peki biz performansı nasıl arttırabiliriz. Ekranı 7 mb olarak görüyor :) ya da herhangi bir tavsiyeniz var mı?

• Like
Tepkiler: montezuma
K

kleyn

Guest
üstat kurulum yapildi. Laptopuma takilabilen hrici bir hdd’ye kurulyaptim.
mouse
Wifi
Batarya
Klavye calisiyor hicbir mudehalede bulunmadim.

igpu calışmayacak anladığım kadarıyla. Peki biz performansı nasıl arttırabiliriz. Ekranı 7 mb olarak görüyor :) ya da herhangi bir tavsiyeniz var mı?
GPU tanıtamayacağınız. İçin Perfomansı artıramazsınız.

ANIL007

APPRENTICE
24 Eki 2019
49
10
21
11. Nesil i5 Tiger Lake işlemcili laptopa hackintosh kurduk.

model acer Aspire 5 a515-56g-5004

şu imaji kullandık sxinfo ana konudan

EFI dosyasıni girhub’tan aldik

Üstadın söyledigi sekilde Config’deki boot argümanlarından “-s”i kaldırdık.

kurulum yapildi ama 5-6 kere bilgisayar kapanip tekrar acildi normal kurulumda oldugu gibi. (Ana konudaki ilk videodaki gibi)

Sonuç basarili ama tabiki igpu calismiyor.
GPU tanıtamayacağınız. İçin Perfomansı artıramazsınız.
Hocam şu an hddye kurdum. Ssd’ye kursam artar biraz daha diye dusunuyorum. Şu an driveri tsnitilmamis windows kadsr cslisiyor.

Son düzenleme:

ender

JEDI
23 Ağu 2019
285
56
301
Selamlar,
Dün akşam eski İntel NUC8 de bulunan NVME(BigSur yüklü ) diskimi söküp deneme amaçlı 11.Nesil işlemci ile Gelen NUC11 cihazıma taktım. Boot etmeye çalıştım olmadı tabiki. sonrasında yukarda linki olan " ux482ea " nin EFI sini Usb diskindeki EFI ile değiştirip denedim. hiç soruınsuz BigSur açıldı.. Hatta Wifi vs de bağlandı ama USB portları aktif olmadı sanırım ne mouse ne klavye çalışmadı.. öyle oluncada pek bir şey yapamadım. şimdilik böyle kaldı... ama 11 nesil işlemcilerde en azından BİgSur acılıyor... yeni nesil intel grafik kartları için bir yama vs çıkarsa ne ala
başka bir kurulum daha yapılmış, herşey mükkemmel çalıştığı söylenmiş..

https://www.reddit.com/r/hackintosh/comments/nso1nq selamlar,
Apple'ın dünkü etkinliğinde 11.nesil intel işlemcileri kullanan bir cihaz tanıtımı yapıldımı acaba ?
11. Nesil i5 Tiger Lake işlemcili laptopa hackintosh kurduk.

model acer Aspire 5 a515-56g-5004

şu imaji kullandık sxinfo ana konudan

EFI dosyasıni girhub’tan aldik

Üstadın söyledigi sekilde Config’deki boot argümanlarından “-s”i kaldırdık.

kurulum yapildi ama 5-6 kere bilgisayar kapanip tekrar acildi normal kurulumda oldugu gibi. (Ana konudaki ilk videodaki gibi)

Sonuç basarili ama tabiki igpu calismiyor.

Hocam şu an hddye kurdum. Ssd’ye kursam artar biraz daha diye dusunuyorum. Şu an driveri tsnitilmamis windows kadsr cslisiyor.

bu EFI ilede deneme yapın isterseniz
linki eklememişim pardon
Sanki bir ilerleme var gibi

"Montezuma" hocam bu aşağıdaki bilgilendirme linktekine göre Benim 11.nesil intel nuc için nasıl bir düzenleme yapmam gerek ?

Son düzenleme: