İmzadaki cihazı kullanıyorum ve cihazımdaki dahili mikrofon Intel Smart Technology olduğu için macOS'da sürücüsü bulunmuyor. Bu yüzden mikrofonlu bluetooth kulaklık satın aldım. Kulaklık Windows 10 ve telefonlarda sorunsuz çalışıyor fakat Hackintosh'a bağladığımda kulaklığın mikrofonu çalışmıyor. Ayarlardan ses kısmını açınca bir anda hoparlör çalışmıyor, ayarlar donuyor. Zar zor kapatıyorum ondan sonra düzeliyor kasma ve hoparlör geri çalışıyor. Mikrofon hiçbir şekilde çalışmıyor. Ayarlarda mikrofonu görüyor. Siriyi açıncada hoparlör çalışmıyor aynı şekilde mikrofonda. Siriyi kapatınca yaklaşık 10 saniye sonra felan hoparlör çalışıyor. Şunu anladım mikrofonu kullandığım yerlerde oluyor bunlar. (Discord, Siri vs.) Sizce nasıl düzeltebilirim ?
@montezuma @kindo @yusfklncc yardımcı olabilir misinizİmzadaki cihazı kullanıyorum ve cihazımdaki dahili mikrofon Intel Smart Technology olduğu için macOS'da sürücüsü bulunmuyor. Bu yüzden mikrofonlu bluetooth kulaklık satın aldım. Kulaklık Windows 10 ve telefonlarda sorunsuz çalışıyor fakat Hackintosh'a bağladığımda kulaklığın mikrofonu çalışmıyor. Ayarlardan ses kısmını açınca bir anda hoparlör çalışmıyor, ayarlar donuyor. Zar zor kapatıyorum ondan sonra düzeliyor kasma ve hoparlör geri çalışıyor. Mikrofon hiçbir şekilde çalışmıyor. Ayarlarda mikrofonu görüyor. Siriyi açıncada hoparlör çalışmıyor aynı şekilde mikrofonda. Siriyi kapatınca yaklaşık 10 saniye sonra felan hoparlör çalışıyor. Şunu anladım mikrofonu kullandığım yerlerde oluyor bunlar. (Discord, Siri vs.) Sizce nasıl düzeltebilirim ?
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore 0.9.5
- Laptop Modeli
- HP OMEN 15-ek0002nt 2020
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 10750H Comet Lake
- Grafik Kartı
- Intel UHD Graphics 630 & Nvdia RTX 2070 with Max-Q Design
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC245
- Ağ Aygıtları