Arkadaşlar indirdim ve usb'ye yazdırdım. Ancak wi-fi benim için önemli acaba wi-fi konusunda sorun yaşayan arkadaş var mı? Buna göre kurulum yapmak istiyorum.
Sistem bilgilerinle konu açmalısın.Yüklemeye çalıştığımda Apple logosunda takılı kalıyordu bir iki defa kapatıp açtıktan sonra yükledi fakat yine logoda takılı kalıyor ve sistemi açmıyor.
Çıkarsa duyurusunu yaparız.Nvidia web driver çıktımı acaba ?
Ben Majove güncelleme yaptım sistemi sorunsuz açıldı yanlız nvidia web iptal ettimmi çok hızlı çalışıyor ekran katını da görüyor baktıgımda .İlginç . Nvidia yı seçincede 3d programı açınca vievport da rotate yaptıgımda hafif takılarak dönüyor. şimdilik böyle idare edicem.Çıkarsa duyurusunu yaparız.
Mrb diske Window 10(mrb) ve mojave (mrb) olarak aynı diske kurulu. Clover olmadan easybcd veya linux grub a mojave yi boot etmenin bir yolu var mı? Ayrıca mojave (mrb) clover boot mrb ayarı nasıl olabilir bir yolu var mı?
Link çalışıyor sadece aşırı bir yoğunluk söz konusu. Bu yüzden Bir süre bekleyip tekrar deneme yap.Laptop için olan link çalışmamaktadır alternatif linki olan yardımcı olabilir mi ?
Konu açmalısın.Lenovo G580 i53230 CPU, hd 4000 VGA GTP Mac OS x ve Manjaro Linux kurulumu gerçekleşti. Ses kartı ve Wifi tanınmıyor. Clover ile boot oluyor? Boot esnasında direk Mac OS x e giriş yapılmıyor enter le boot başlayıp sistem açılıyor. Bu üç sorunun çözümü nasıl olabilir?
Nvidia Web Driver güncellemesi çıkmadı.Nvidia 1000 serisi kartları nasıl tanıtabiliriz
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.