Özellikle Z490'lar 12.3 güncellemesinde sorun yaşıyor. Ve sorunun düzelebileceğini umarak bir sonraki betayı bekliyorlar.
Hocam belki siz de görmüşsünüzdür, bu hata için beta kullanıcı forumlarında genel kanı şöyle; "Bilinen diğer macOS Monterey sorunlarıyla ilgili görünmüyor." Monterey ve belirli SSD sürücülere özgü bir sorun olabileceğine dair bazı görüşler var. Bu hata, Apple geliştirici forumlarında Monterey beta testi sırasında bazı kullanıcılarda görünmeye başlamış
Diğer bazı kullanıcılar için, resmi olarak desteklenmeyen bir Mac'te macOS Monterey çalıştırıyorlarsa hata mesajı göründüğü yazılıyor.
Çıkan ikazlardan sonra sistemimde çok program yüklü olduğu için sıfırdan kurulum yapmak istedim ve yaptım da ancak birkaç sorun yaşadım izlemeye ve takip etmeye devam ediyorum.
Şu ana kadar tespitlerim;
1. Sistem açılışında hız ile ilgili bir sorun olmamasına rağmen kapanışlarda belirgin bir yavaşlama hissettim,
2. Şu ana kadar bir kere donma problemi yaşadım (Power tuşu ile sistemi kapatmak zorunda kaldım),
3.
Henüz Disk Bölümü Has Uyuşmazlığı hatası almadım. 03.02.2022
4.
Disk Bölümü Has Uyuşmazlığı hatasını ertesi gün almaya başladım. 04.02.2022
İnşallah sıfırdan kurulum yaptığıma pişman olmam.
Aynı sorun benimde güncelleme sonrası uyarı geliyor ama bir sorun ile karşılaşmadım.
Ben sıfırdan kurulum yaptım ancak sorun yaşamaya başladım yukarıda paylaştım. Sistemde bir sıkıntı yoksa yeni kurulum yapmayın derim naçizane.