Hocam resimde görünen kext ler aktifken sırayla NVram resetleyerek sırasıylaBelki de sizde olan VoodooI2CSynaptics yerine VoodooI2CELAN çözecektir.
VoodooI2CHID sizin için uygun olması gereken kext
Denediniz mi?
İlk paylaştığım VoodooI2C ile diğerlerini ya da Touchpad modeliniz neyse deneyeceksiniz.
Tıpkı daha önce paylaştığım rehberde olduğu gibi.
Ve şunu da yazmak zorundayım; @Ediko tarafından hazırlanan rehber şu ana kadar gördüğüm en anlaşılır en sağlam rehberdir.
Bu rehberi uyguladınız mı? Ya da aldığınız hata nedir?
Çok araştırdım yerine çözülebilecek elle tutulur sonuçlar hatta alınan hatalar lazım bize.
Intel tabanlı işlemcilere Mac kurmaya çalışıyoruz. Sınama yanılma ve bol bol hata alma işidir bu.
VoodooI2CAtmelMXT.kext
VoodooI2CELAN.kext
VoodooI2CFTE.kext
VoodooI2CHID.kext
VoodooI2CSynaptics.kext
denedim fakat hiçbirisinde çalışmadı. Bu arada bol bol hata almayla ilgili hiçbir problem yok hocam, çok severim uğraşmayı fakat tamamen bilmediğim konu olduğundan biraz zorlanıyorum siz de hakkınızı helal edin lütfen zorluyorsam bazen. Şimdi denemem gereken nedir sizce? Bu arada NVram resetlemeyi onu göstermeyi falan buldum
Hocam resimde görünen kext ler aktifken sırayla NVram resetleyerek sırasıyla
VoodooI2CAtmelMXT.kext
VoodooI2CELAN.kext
VoodooI2CFTE.kext
VoodooI2CHID.kext
VoodooI2CSynaptics.kext
denedim fakat hiçbirisinde çalışmadı. Bu arada bol bol hata almayla ilgili hiçbir problem yok hocam, çok severim uğraşmayı fakat tamamen bilmediğim konu olduğundan biraz zorlanıyorum siz de hakkınızı helal edin lütfen zorluyorsam bazen. Şimdi denemem gereken nedir sizce? Bu arada NVram resetlemeyi onu göstermeyi falan buldumŞimdiden teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
66.2 KB Görüntüleme: 105