Merhaba arkadaşlar 2-3 gündür macOS ile uğraşıyorum. Dün gece 10.13.5 sürümünden tekrar 10.13.4 sürümüne düştüm. DSDT yamaları ile uğraşırken garip birşey yaptım ve Sistem Bilgileri altında önceden HD 4600 yazarken şuan diğer harici kartı yazmakta.
Sistem Raporu / Grafiklerde 2 kart gözüküyor. HD 4600 ve GTX 850M ancak yüklü kext yok diyor Nvidia için ve 5 MB demekte.
Daha önce hiç böyle görmemişti bu kartı. macOS'a destek mi geldi Optimus için acaba ?
Edit
Nvidia Web Driver kurulumu gerçekleştirdim.
Settings / ECC altından mevcut kartı seçtirmiyor.
1,2,3,4 var en altta ise ikinci kart var seçili duruma getirmiyor.
Edit 2
NVDAStartupWeb.kext adlı kexti silip Rebuild Cache'den sonra nv_disable=1'i kaldırınca 2048 MB olarak gördü kartı.
Ancak ekran parlaklığını çalıştıramıyorum. Sistem Raporunda ise Nvidia Web Driver'ı kurmama rağmen Yüklü Kext Yok demekte.
Sistem Raporu / Grafiklerde 2 kart gözüküyor. HD 4600 ve GTX 850M ancak yüklü kext yok diyor Nvidia için ve 5 MB demekte.
Daha önce hiç böyle görmemişti bu kartı. macOS'a destek mi geldi Optimus için acaba ?
Edit
Nvidia Web Driver kurulumu gerçekleştirdim.
Settings / ECC altından mevcut kartı seçtirmiyor.
1,2,3,4 var en altta ise ikinci kart var seçili duruma getirmiyor.
Edit 2
NVDAStartupWeb.kext adlı kexti silip Rebuild Cache'den sonra nv_disable=1'i kaldırınca 2048 MB olarak gördü kartı.
Ancak ekran parlaklığını çalıştıramıyorum. Sistem Raporunda ise Nvidia Web Driver'ı kurmama rağmen Yüklü Kext Yok demekte.
- Laptop Modeli
- MacBook Pro 16"