Herkese merhaba. Daha önce Clover kullanıyordum. Bekleyen işlerim yüzünden bu zaman kadar sistemimi yenileyemedim. Dün bir kurulum yaptım sistem açılıyor her şey yolunda gibi görünüyor ancak bazı problemlerim var ve açıkçası çok fazla bilgim olmadığı için bir türlü çözemedim. Umarım yardımınız sayesinde çözebilirim.
Usb portlarına bağlı bluetooth mouse, kablolu klavye ve flash disk sorunsuz çalışıyor ancak, harici ses kartı, wireless adaptör ya da bluetooth adaptörüm çalışmıyor. Ses kartımı taktığımda power ışığı yanıp sönmeye başlıyor. (Sanırım güçle ilgili bir problem.)
Ekran kartım onboard Intel UHD 630 ama sistem bilgisinde Intel HD Graphics CFL CRB olarak görünüyor. Buna ek olarak interneti ethernet üzerinden kullanmak zorunda kalıyorum ve şu an internet çok yavaş Problemlerim bu şekilde.
Anakartım, Asus ROG Strix z390-f Gaming
Bluetooth adaptör, Trust 18187
Wifi adaptör, TP-LINK TL-WN822N
Config.plist dosyasını ve EFI klasörümü de koydum.
drive.google.com
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Usb portlarına bağlı bluetooth mouse, kablolu klavye ve flash disk sorunsuz çalışıyor ancak, harici ses kartı, wireless adaptör ya da bluetooth adaptörüm çalışmıyor. Ses kartımı taktığımda power ışığı yanıp sönmeye başlıyor. (Sanırım güçle ilgili bir problem.)
Ekran kartım onboard Intel UHD 630 ama sistem bilgisinde Intel HD Graphics CFL CRB olarak görünüyor. Buna ek olarak interneti ethernet üzerinden kullanmak zorunda kalıyorum ve şu an internet çok yavaş Problemlerim bu şekilde.
Anakartım, Asus ROG Strix z390-f Gaming
Bluetooth adaptör, Trust 18187
Wifi adaptör, TP-LINK TL-WN822N
Config.plist dosyasını ve EFI klasörümü de koydum.
EFI.zip
drive.google.com
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ekli dosyalar
-
22.5 KB Görüntüleme: 132