Merhaba malum sitedeki imaj ile high sierra kullanıyorum. İlk başlarda çok fazla kernel cache hatası alıyordum sistem başlarken yaklaşık 5 6 kez reset attıktan sonra giriş yapabiliyordum. Daha sonra boot parametrelerine slide=0 yazdım bir değişiklik göstermedi akabinde sitenizden temin ettiğim zip dosyası ile dosyaları değiştirdim. Bu bir süre beni çok iyi idare etti 10 kere sistemi açıyorsam 8 inde başarılı açılıyordu bir iki tanesinde karnel cache hatası alıyordum sonrasında sanırım app store üzerinden yapılan güncelleştirmeler sebebi ile tekrar devamlı aynı hatayı almaya başladım. Dün ise sitenizde bulunan clover yamasını denedim fakat sorun hala devam etmekte. Yardımcı olabilirmisiniz
osxinfo.net
AMD Ryzen & FX Serisi için Native Hackintosh Kurulum için Clover Yaması - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
AMD tabanlı sistemlere kurulumda bildiğiniz üzere kernel yaması yapılmış imaj kullanılması, kurulum sonrası kernel yamasının yapılması, her güncelleme ile yeni bir yamalı kernel ve bununla tekrar kernel yaması yapılması gerekiyor. Ancak yeni yayınlanan metotla, Config dosyasına eklenen kernel...