Görseli görmek için tıklayın
Lütfen yukarıdaki linkten görsele bakın.
Catalinayı imzamdaki sisteme kurdum ve clover bootloader, asus n10 paketlerini yüklemeyi denedim. Clover da buna benzer bir hata verip yükleme başarısız diyor. İnternetten biraz araştırdım ve öğrendim ki artık root partitionı read-only imiş. Görselden görebileceğiniz gibi ikinci bi partition olan Mac OS - Data adlı read-write yapabildiğimiz partitiona kurulmalıymış artık uygulamalar. Bu yüzden terminalden
İşin özü ne clover, ne de Asus USB N-10 sürücümü kurabildim.
Lütfen yukarıdaki linkten görsele bakın.
Catalinayı imzamdaki sisteme kurdum ve clover bootloader, asus n10 paketlerini yüklemeyi denedim. Clover da buna benzer bir hata verip yükleme başarısız diyor. İnternetten biraz araştırdım ve öğrendim ki artık root partitionı read-only imiş. Görselden görebileceğiniz gibi ikinci bi partition olan Mac OS - Data adlı read-write yapabildiğimiz partitiona kurulmalıymış artık uygulamalar. Bu yüzden terminalden
sudo installer -pkg Installer.pkg -target /System/Volumes/Data komutu ile bu partitiona yüklemeyi denedim ancak terminal çıktısı "..Upgrading at base path /" şeklinde, yani hedef partitionı değiştiremedim ve baktığım kadarıyla paket yükleme hedefini değiştirmenin paketi build yapmadan önce hedef partitionı değiştirmekten başka yolu yok. İşin özü ne clover, ne de Asus USB N-10 sürücümü kurabildim.