Ben windowsu silip high sierra kurmuştum ve ilerliyen bi zamanda geri döneceğim nasıl yapılır.Dual boot olmadığı için diğer rehberleri denemedim.
i5-7300HQ
Intel HD Graphics 630
8Gb ram
Herhangi bir rehbere ihtiyacınız yok.
Windows cd yada usb kurulum medyasını takıp tüm diski tamamen silip kurulum yapacaksınız. Başka yapmanız gereken birşey yok.
Windows ISO yazdırmak için başka bir windows kurulu pc kullanman gerekir. Mac üzerinde windows USB yazdırman oldukça zor. Eğer UEFI sistem kullanıyorsan bootcamp kullanarak windows USB oluşturabilirsin.
Merhabalar. Mac üzerinden kurulum usb oluşturmak için Balena Etcher kullanabilirsiniz. Windows iso yu direk yazdırabilirsiniz. Detaylı anlatım forumda mevcut zaten kullanımı kolay bi uygulama. Kolay gelsin !
Merhabalar. Mac üzerinden kurulum usb oluşturmak için Balena Etcher kullanabilirsiniz. Windows iso yu direk yazdırabilirsiniz. Detaylı anlatım forumda mevcut zaten kullanımı kolay bi uygulama. Kolay gelsin !
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.