Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarıma Mojave 10.14.6 Sürümünü kurdum ancak bazı sorunlarım var.
PC Shutdown ve Restart yapmıyor. Ayrıca VoodooHDA kextleri yüklememe rağmen ses alamıyorum (ALC1220)
Sistem özellikleri ;
i5 9600k
Gigabyte Z390 sorus pro
samsung 970 pro 512gb NVMe
Corsair 3000mhz 16gb (8+8) Bellek
config dosyamı paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
Bütün sorunlarımı kendim deneyerek çözdüm. restart ve shutdown sorunum yok. Ses konunu da eski sürüm 10.14.5 için oluşturmuş olduğum usb içindeki kextleri kullandım.
Masaüstü sistem için intel config dosyasını kullandım. kurulumdan sonra efi klasörü içine boot ve clover dosyalarını kopyaladım.
kurulum yaparken kullandığım intel_config.plist dosyasının ismini config.plist yapıp yerine koydum.
PC Shutdown ve Restart yapmıyor. Ayrıca VoodooHDA kextleri yüklememe rağmen ses alamıyorum (ALC1220)
Sistem özellikleri ;
i5 9600k
Gigabyte Z390 sorus pro
samsung 970 pro 512gb NVMe
Corsair 3000mhz 16gb (8+8) Bellek
config dosyamı paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
Bütün sorunlarımı kendim deneyerek çözdüm. restart ve shutdown sorunum yok. Ses konunu da eski sürüm 10.14.5 için oluşturmuş olduğum usb içindeki kextleri kullandım.
Masaüstü sistem için intel config dosyasını kullandım. kurulumdan sonra efi klasörü içine boot ve clover dosyalarını kopyaladım.
kurulum yaparken kullandığım intel_config.plist dosyasının ismini config.plist yapıp yerine koydum.
Ekli dosyalar
-
17.7 KB Görüntüleme: 448
Moderatörün son düzenlenenleri: