Sierra kurmak istiyorum bütün adımları rehberdeki ile aynu şekilde yapıyorum ancak bu şekilde kalıyor sebebi nedir? Sistemim imzada yazıyor
Moderatörün son düzenlenenleri:
Onunla yaptım zaten 1366x768 çözünürlük destekleyen ile.İmaj içindeki HD3000 ile uyumlu config ile deneme yap.
Boş bir HDD ye kurulum yapsam nasıl olur ? Yani halihazırda windows için kullandığım değil de kullanmadığım bir Dahili Sabit Disk’e yapsam? Yaparsam bunu Windows kurmadan nasıl Apple HFS formatına getirebilirim?İmaj içindeki HD3000 ile uyumlu config ile deneme yap.
Kurulum yaparken disk izlencelerinden zaten otomatik sistem kendini apple hfs+ yapacak.Onunla yaptım zaten 1366x768 çözünürlük destekleyen ile.
Boş bir HDD ye kurulum yapsam nasıl olur ? Yani halihazırda windows için kullandığım değil de kullanmadığım bir Dahili Sabit Disk’e yapsam? Yaparsam bunu Windows kurmadan nasıl Apple HFS formatına getirebilirim?
BIOS ayarlarımda öyle bir seçenek yok ama TransMac adlı uygulama ile USB içindeki System klasöründeki NVDA dosyalarını silerek devre dışı bırakmak istemiştim fakat NVDA dosyaları silinmiş durumdaydı.Kurulum yaparken disk izlencelerinden zaten otomatik sistem kendini apple hfs+ yapacak.
Ayrıca bios üzerinden ikinci ekran kartını kapatmayı unutma.
Tamam deniyorum şimdi. BIOS ayarlarımda Virtualization Technology —> VT-x Only yazıyor , onu Disabled mi yapayım?Buradaki güncel HD3000 config ile deneme yap.
Tamam deniyorum şimdi. BIOS ayarlarımda Virtualization Technology —> VT-x Only yazıyor , onu Disabled mi yapayım?
VT-D disabled olacak
Bu fotoğraftaki yerde kalıyor sürekliTamam deniyorum şimdi. BIOS ayarlarımda Virtualization Technology —> VT-x Only yazıyor , onu Disabled mi yapayım?
Ekli dosyayı görüntüle 10304
Takıldı kaldı burda 10 dakikadır.
Off deli oldum şimdi de böyle diyor.EFI/Clover/Kext/Other içerisinden NullCpuPowerMenagement.kext dosyasını başka bir konuma yedekkleyerek silip ddene.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.