Boş bir HDD ye kurulum yapsam nasıl olur ? Yani halihazırda windows için kullandığım değil de kullanmadığım bir Dahili Sabit Disk’e yapsam? Yaparsam bunu Windows kurmadan nasıl Apple HFS formatına getirebilirim?
Onunla yaptım zaten 1366x768 çözünürlük destekleyen ile.
Boş bir HDD ye kurulum yapsam nasıl olur ? Yani halihazırda windows için kullandığım değil de kullanmadığım bir Dahili Sabit Disk’e yapsam? Yaparsam bunu Windows kurmadan nasıl Apple HFS formatına getirebilirim?
BIOS ayarlarımda öyle bir seçenek yok ama TransMac adlı uygulama ile USB içindeki System klasöründeki NVDA dosyalarını silerek devre dışı bırakmak istemiştim fakat NVDA dosyaları silinmiş durumdaydı.
bott içine nv_disable=1 yazılımı kontrol et eğer yazılı değilse yazarak dene ayrıca bios ayarlarını tek tek yazarmışsın yada resimlerini atarmısıın ama rica edeceğim yüklemeden önce telefonunda resimleri düzenlemeye girip döndür.
Ayrıca belirtmek isterim Hackintosh sabır isteyen bir iştir.
Tamam ben El Capitan kurmaya karar verdim Sierra'nın sistemimde zor çalışacağını düşünerekten. El Capitan kurulumu yaparken konu başlığını oraya mı açayım bir sıkıntı olduğunda yazabilmek için ?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.