Merhaba,
Şu konuda oc günncelemeye çalışıp başarılı olamamıştım en son @montezuma hocanın verdiği dosyalar ile denedim yine olmadı.
osxinfo.net
Ardından eski efiyi yükledim lakin sistem yine oc'yi görmedi ve başlamadı. İlginçlikler silsilesi burada başlıyor
Birebir aynı efi'yi usb'ye attım ve usb'den sorunsuz başlatabiliyorum sonra easyuefi konusunu buldum ve opencore'u rehberdeki gibi ekledim lakin bios'ta gözükmesine karşın sistem yine oc'den açılamıyor, açılamadığı için de windows ile devam ediyor. Tamamen aynı efi'yi usb'ye attım ondansa hiçbir sorun olmadan sistemi açabiliyorum şu an macos'den yazıyorum mesela.
OC güncellemekten artık vazgeçtim yaklaşık 5 saattir bunlarla uğraşıyorum sistem eskisi gibi normal çalışsın yeter şu oc güncellemeyi 5. denemem ve toplamda saatlerce uğraştım bir türlü başaramadım artık illallah ettirdi
Şu konuda oc günncelemeye çalışıp başarılı olamamıştım en son @montezuma hocanın verdiği dosyalar ile denedim yine olmadı.
ÇÖZÜLDÜ - Kext güncelleme sonrası direk Windows açılıyor - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Merhaba, Çalışan sistemde sadece intel wifi kext'ini güncelledim sistemi yeniden başlatırken reset nvram yaptım ve ardından sadece windows açılıyor. Biostan mac seçenekleri bile gözükmüyor sisteme reset attığımda direk windowstan başlıyor. Gerçekten çok ilginç kext harici hiçbir şeyi ellemedim...
Ardından eski efiyi yükledim lakin sistem yine oc'yi görmedi ve başlamadı. İlginçlikler silsilesi burada başlıyor
OC güncellemekten artık vazgeçtim yaklaşık 5 saattir bunlarla uğraşıyorum sistem eskisi gibi normal çalışsın yeter şu oc güncellemeyi 5. denemem ve toplamda saatlerce uğraştım bir türlü başaramadım artık illallah ettirdi
- Anakart Modeli
- MSI MEG Z490I Unify
- İşlemci Modeli
- Intel 10700K
- Grafik Kartı
- XFX 5700XT THICC III
- Ses Kartı Modeli
- Harici DAC
- Ağ Aygıtları
- USB WIFI
- Disk ve RAM
- 32GB 3200 MHZ GSKILL - 1TB Samsung 970 Evo Plus + 4TB NAS