Ventura 13.0.1 sürümünü kullanıyorum uyku moduna alınca ekran kapanıyor ama fan çalışmaya devam ediyor aynı şekilde laptopun ekranını kapatınca da fan çalışmaya devam ediyor
Aslında bu sorun için Rehabman'ın DSDT yamasından yola çıkılarak hazırlanan ekli SSDT'i deneyin diyecektim ancak bir Lenovo için o kadar çok SSDT kullanıyorsunuz ki, sanki sorun bu gibi geldi. Yine de ekliyorum yedek alıp deneyin. Nvram Reset unutmayın. Olmazsa eğer Usb eşleme sorunu çözebilir.
Aslında bu sorun için Rehabman'ın DSDT yamasından yola çıkılarak hazırlanan ekli SSDT'i deneyin diyecektim ancak bir Lenovo için o kadar çok SSDT kullanıyorsunuz ki, sanki sorun bu gibi geldi. Yine de ekliyorum yedek alıp deneyin. Nvram Reset unutmayın. Olmazsa eğer Usb eşleme sorunu çözebilir.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.