Yoga 500 cihazıma "bigsur" kurulumu yaptım donanım araştırırken benimle benzer özellikli laptoplarda dokunmatik ekranın çalıştırılmış olduğunu gördüm kurulum yaptığım yardım sayfam başarılı kurulum diye değiştirildi ve sanırım artık oradan yardım alamıyorum bu sebeple buradan ayrı konu açıp desteğinizi istiyorum!
Dokunmatik ekran ekranların "VoodooI2C.kext" ile harici touchpad olarak tanıtıldığını gördüm fakat kext sayfasında DSDT patch ile yapılması gerektiği yazıyor ve yama yapılmazsa VoodooPS2Controller.kext ile çakışıyor...
Başka biri yoga 920 cihazına DSDT yamasız SSDT-I2C.aml ve SSDT-SHUB-YOGA920.aml adlı iki dosya ile donanımı ayrıca tanıtmış, bu dosyaları kendi sistemime uygun hale nasıl getiririm yardımcı olur musunuz ?
Dokunmatik ekran ekranların "VoodooI2C.kext" ile harici touchpad olarak tanıtıldığını gördüm fakat kext sayfasında DSDT patch ile yapılması gerektiği yazıyor ve yama yapılmazsa VoodooPS2Controller.kext ile çakışıyor...
Başka biri yoga 920 cihazına DSDT yamasız SSDT-I2C.aml ve SSDT-SHUB-YOGA920.aml adlı iki dosya ile donanımı ayrıca tanıtmış, bu dosyaları kendi sistemime uygun hale nasıl getiririm yardımcı olur musunuz ?
Ekli dosyalar
-
1.4 KB Görüntüleme: 317
- Laptop Modeli
- Lenovo Yoga 500-14ISK-80R5
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5-6200U Skylake-U
- Grafik Kartı
- Intel(R) HD Graphics 520 - NVIDIA GeForce 940M
- Ses Kartı Modeli
- Realtek High Definition Audio
- Ağ Aygıtları