Valla onu bilmiyorum ama nasıl anlarım olup olmadığını ilk defa duyuyorum..
Şu an kullandığım işletim sistemi Lİnux mint 19.3
bakabileceğim bir komut yada yer varsa bakayım ...

Bilgisayarımda 2 adet ekran kartı mevcut hd 3000 ve Nvidia Gt540M bundan bahsediyorsan
Tekrar merhabalar,
Uzun uğraşlar sonucunda denemediğim macOS X sürümü kalmadı denediklerinden sadece Mac OS Yosemiteyi kuralabildim ondada sıkıntılar çoktu
WİFİ, SES kartı, Grafik kartı, USB 3,0 problemlerini çözemediğim için sildim.
Bilgisayarımın
ASUS k53sv modeli
atheros ar9002 wifi
intel hd3000
nvidia gt540m
intel core i5 2430 2.4ghz
Bütün kurulumlarda kaldığım nokta ise yukarıda bir resim paylaşmıştım daha önce hepsindede aynı sorunu yaşadım.
Yanlız şöyle bir durum daha varki
Masaüstü PC im var ayrıca ondada AMD FX 8350 işlemci ile AMD HD7850 ekran kartı var
Anlamadığım nokta şu ki Mojave 14.4 olması lazım bu Mac OS sürümünü kurarken leptoptaki aynı hatayı aldım ama Masaüstünde bu sorunu aştım ve kurulumu başarılı bir şekilde tamamladı. yanlız bundaki sorunda kurulum bittikten sonra PC yeniden başlatınca Ekrana görüntü gelmiyor 2 3 defa denedim
olmadı Sonrasında AMD HD7850 kext aradım internetten 1 2 tane kext buldum ama onlarda bi işe yaramadı. Sonrasında sildimm...
En son buraya sorunla alakalı yazı yazdığımın üzerinden 20 gün geçmiş ve bu zamana kadar 1 Allah'ın kulu cevap yazmamış. En sonunda şuna karar verdim daha uğraşmayacağım lakiiinnnn.
Adam gibi ilgilenen başka bir topluluk bulana kadar..
Bu Forumda yazanların çoğuda yalan dolan olduğuna karar verdim..
İnsanları zamanlarını boşuna harcamayın.